Felfogok robbanni az idegtől, mivel nyugtassam le magam?
Agyvérzés szélén állok. Tömérdek kérdést írtam már ki a dologról, úgyhogy lehet páran rám ismertek, igen én vagyok az, igen még mindig nem oldódott meg a probléma.
Szóval panel első emeletén lakom, alattam egy nagyüzemi hentesbolt. A dolgozók elmebetegek. Úgy csapdossák a rekeszeket a földhöz, hogy a beton reped bele. A lényeg, hogy ma eléggé alul van a tűréshatárom és már nem bírom. Hajnali 5 óta folyamatosan b@sszák a földhöz a rekeszeket és már nem bírom. Kiszóltam a kamionosnak, hogy ne csapkodja már, erre csak mégjobban nekizendültek és többen, direkt az ablakom alatt a kamionba vágják tiszta erőből az üres rekeszeket, a teliket pedig a betonra csapják tiszta erőből. Utána beviszik az üzletbe és megintcsak levágják az üzletbe. Nem egy-kettő rekeszről beszélek, hanem több százról. 1 perc alatt kb 20-30 puffanást generálnak. Az óránként több száz puffanás. És már pattognak az idegeim. Délután 4-ig kéne kibírnom. Rendőröket nem hívhatok, nem jönnek ki. Felrobbanok az idegtől. Segítsetek, mit csináljak.
S anyukád bírja, gond nélkül?
Van olyan agyi állapot, hogy mizofónia, azért ennek nézz utána. De nem hiszem, hogy a te esetetben erről van szó. Én kis zajokra is érzékeny vagyok, ezeknek már nekiestem volna. Azért nekem furcsa, hogy attól mert nem vendéglátó, nem szükséges a lakók hozzájárulása. Vannak ingyenes jogsegély szolgálatok, kérdezd meg őket, hogy ez tényleg így van-e? Ez egy üzemszerű tevékenység lakóházban, én nem vagyok jogász, de szerintem kell hozzá valamilyen hozzájárulás a lakóktól.
Anyukám csak 2 óráig hallgatja reggelente, mert reggel 7-től délután 5-ig dolgozik. Én meg sulis vagyok, úgyhogy online oktatás miatt megszenvedtem az itthonlétet (most a nyár az külön téma). Most hogy újra be kell majd menni kicsit kibírhatóbb lesz, de mivel egyetem ezért lesznek napok amikor korán végzek, vagy későn kezdek.
Maximum enyhe mizofóniám van, elég sok zaj zavar, de itt tényleg elmegyógyintézeti hangok vannak.
Megkérdeztem a jogsegély szolgálatokat és tényleg így van :( Az üzem 30 éve itt van és csak 2006 óta kell engedély nyitáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!