Csak engem zavar ez?
Én ebből kimaradok, de amúgy zavar, ha belecsöppenek egy ilyenbe. Az emberek nem veszik észre, hogy:
A, ezzel fölös energiát pazarolnak el;
B, Majdnem minden embernek megadatik az a dolog, ami az egyiknek is megadatot, csak időpontilag nem feltétlen ugyanabban az időben fog ez megtörrténni.
Pl.: elmegy Kis Judit nyaralni Iszapszentmotorospusztára. Nagy Virágot ez zavarja, morog emiatt, de lenyeli magában. Gyűjteni kezd ő is egy iszapszentmorotosppusztai kirándulásra (ha nem is 10 naposra, de egy 2 naposra).
1 év múlva ott van Virág is:).
Engem nem zavar, mindenki azt csinál amit akar, ha nem bánt érdemben mást.
Mi nem versengünk, """"nem is kell"""", az ismerősi körünkben mi élünk a legjobban, ezt tudják is, viszont olyan baráti körünk van és rokonságunk, akiknél hálisten nincs irigység, nem téma a pénz, egymásnak örülünk, de őszintén. Mi egy mérgező személyiségű emberrel sem tartjuk a szoros kapcsolatot.
Ugyan úgy jól érzi magát nálunk is mindenki, meg akkor is mi is náluk. Nem téma kinek milyen autója van, épp idén hol nyaral, mit vesz. Inkább a jól vagytok? témakör érdekes nálunk, meg amikor egymásnál vagyunk, hogy jól érezzük magunkat.
Illetve, mi a vagyonunkat jóra használjuk fel. Legjobb barátnőmék kijfezetetten szegényen-szerényen élnek, amiben tudunk, és még belefér mindenki jóízlésébe, segítünk. És ők pl nem tartják a markukat kövi hónapban, és mi sem várjuk, hogy ha átmegyünk, akkor a lábunkat csókolgassák, simán barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!