Engem zavar a black lives matter meg a többi ilyen mozgalom, hogyan ignoráljam?
Sajnálom, zavarnak, egyszerűen felidegesítem magam ha meglátom bárhol őket, ilyen az antifa, meg a blm meg a lmbtqp cucc, nem tudok mit tenni, letöröltem a facebook, youtube-n új fiókot csináltam mert dobálta fel ezeket, áttértem discordra, mert hiányzott a közösség, és puff ott is ott lettek, már az arcomba tolta magát.
Próbáltam már őket megérteni, de nem sikerült. Nem vagyok fideszes és jobber sem. Nem szavazok senkire. Fáj a fejem az ilyenektől. Lehet pszichiáterhez kéne mennem?
"Lehet pszichiáterhez kéne mennem?"
Bizony. Ha ennyire felizgat valami, amihez elvileg nincs közöd, akkor nagyon elfojtasz magadban valamit.
Olvass róluk kevesebbet. Fizikailag nincsenek jelen az életedben, te mész őutánuk. Az itteni populációt tekintve fura lenne, ha 3-nál többször láttál volna színesbőrű embert életedben.
Te keresel utána, te csinálod magadnak a feszültséget. Ennyi, és nem több. Zárd be a böngészőt, ne nyisd meg az érintett oldalakat, és rögtön nem is létezik.
Teljesen érthető vagy kérdező, az exhibicionosta bznyákok, leszbik vágynak perverz módon arra, hogy szabadon nyalhassák, falhassák a hetero emberek előtt a párjukat.
És képtelenek agyilag megérteni, hogy ettől okádékja van az emberek jórészének.
Jellemző rájuk, hogy ők viszont totál nem tolerálják a másik nemmel való szexualitást, de azért a hetero fogadja el a melegeket, leszbiket...
Azért látok, mert angolul tanulok youtube videókon és hiába nézek normális értékrendű videósokat, ezek a bűnözőpártiak mindig ott teremnek, algoritmus.. nem tudom. De ha kinyomom a böngészót akkor a szórakozásomat is kikapcsolom.
Amúgy volt osztálytársam fekete, srácot még csak csokinak se hívtuk sőt ő volt a legjobb tanuló meg sokat sportolt erre meg volt múlt évbe a budapesti blm tüntetés és ott volt, láttam a felvételeken. Az a srác volt a legnépszerűbb, úgy váltotta a csajokat mint én a zoknit, ebben nincs irigykedés nekem egy barátnőm van 10 éve Ő az első, nade értitek, ki nyomta el? Legjobb középsuliba ment ahol szintén példás volt..
Ez olyan lehet mint a kommunizmus-nacionalizmus, ott is az elején okos emberek kezdték önös érdekből butítani a munkásosztályt céljuk elérése érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!