Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Engem zavar a black lives...

Engem zavar a black lives matter meg a többi ilyen mozgalom, hogyan ignoráljam?

Figyelt kérdés

Sajnálom, zavarnak, egyszerűen felidegesítem magam ha meglátom bárhol őket, ilyen az antifa, meg a blm meg a lmbtqp cucc, nem tudok mit tenni, letöröltem a facebook, youtube-n új fiókot csináltam mert dobálta fel ezeket, áttértem discordra, mert hiányzott a közösség, és puff ott is ott lettek, már az arcomba tolta magát.

Próbáltam már őket megérteni, de nem sikerült. Nem vagyok fideszes és jobber sem. Nem szavazok senkire. Fáj a fejem az ilyenektől. Lehet pszichiáterhez kéne mennem?

2021. ápr. 17. 01:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
Mondd le a tévét és az Internetet. Probléma megoldva.
2021. ápr. 17. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem idegesítenek ennyire, sőt szinte semennyire, nem is kerestem sose utánuk, számomra is közömbösek, viszont folyamatosan látok ilyen, és ehhez a témákhoz kapcsolódó tartalmakat.

Egyszerűen kikerülhetetlen az ilyen cikkek-videók-bejegyzések ignorálása, maximum úgy hogy nem internetezel.

Egyébként elég egy rossz kattintás, vagy ha egy videó után automatikusan átdob egy másikra, és bumm, onnantól napokig tele lesz az ajánlott listád ilyen tartalmakkal.

Én pl így jártam a gyerekdalokkal legutóbb :D

Egyébként szerintem amíg nem okoz akkora problémát hogy pl: vállalhatatlanul mocskolódj a neten, vagy hasonló, addig nincs baj ezzel.

Azzal nincs baj ha nem szeretsz valamit, vagy zavar!

Egyedül arra figyelj hogy kontrolláld a cselekedeteidet.

2021. ápr. 22. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!