Engem miért zavar az ha fehér nőnek más rasszú párja van?
Nem tudom miért , semmi közöm más életéhez , próbálom lexarni, de nem megy. Nem szólogatok be, rájuk sem nézek nehogy baj legyen. Csak így az internetem, most kérdés formájában írom ki és közlöm noname módon.
Segítsetek ezt leküzdeni.
Lehet egy trauma, ilyenre emlékszem. Volt 16 éves koromban egy csaj aki tetszett, próbáltam beszélgetni vele, de őt jobban érdekelte az a srác akinek az apja uzsorás volt és a c srác mindenkit megvert aki ellenszemves volt neki, de a suliból nem rúgták ki mert balhézott volna a családja. A csajnak meg bejött ez a ( számomra ) abnormális stílus. Persze össze is jöttek. Aztán én meg másik suliba mentem nem tudom mi lett velük.
Egy ilyenre emlékszem.
Jaa meg amikor ovis voltam volt a parkba egy néger bácsi és egy fehér nő akiknek a fia velem labdázott egyszer és a szüleim velük beszélgettek német vagy angol nyelven, kb.4-5 éves lehettem, a bácsi a kocsit "gozsi"-nak nevezte :)
A traumád miatt amely enyhe rasszizmust váltott ki belőled.
Ha nem teszed szóvá akkor nem probléma, sokan élnek ezzel a tulajdonsággal és sokan hangot is adnak neki.
1.: Iiiigen az ősidők óta rasszisták vagyunk hát persze... ez természetes elvégre fehér macska is fújtat a feketére... oh wait nem is. XD
Kérdező: Passz nekem ezzel a legszéljobbosabb időszakomban [pls a nevem konkrétan Szálasi hatalomátvételére utal :D ] sem volt bajom. Aztán meg "mindenki rendőrnek születik csak van aki tovább tanul" elv alapján személyiségfejlődés és bumm megoldódottak az ilyen jellegű problémáim.
PS: Valakinek van raktáron ázsiai csaja? :D [Nem kínai, velük teli a DE szóval azt nem nehéz találni... mondjuk ők is cukik. :D]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!