Ugye ezért nem vagyok rosz barátnő?
Szalagavató fehér ruhás táncról van szó, mivel barátnőm olyan fiúval szeretett volna táncolni aki nem fog(nem akar) az én partnerem meg visszamondta megbeszéltük, hogy mi nem táncolunk. Nézzük a többit elleszünk. Azután másnap az egyik fiú megkért táncoljak vele, barátnőm mondta, persze menjek nyugottan semmi gond.
Az anyja meg rám írt, hogy a többiekkel(4-en )vagyunk barátnők segítsünk a lányának párt találni a tánchoz. -Nem válaszoltam neki.Nehogy már én legyek a szar alak, a barátnőm azt mondta nem gond.
Szerintetek?
Az egészben csak az sántít, hogy azt mondtad neki TE SEM TÁNCOLSZ!
Akkor mondtad volna ha akad valaki igen! Talán ő is tudott volna keresni valakit... így meg csak szembesítve lett a ténnyel amit intelligensen elfogadott.
Az anyjának meg gondolom rosszul esik, hogy az ő gyermeke nem lesz szép fehér ruhában mint ti ,-akik elvileg a barátnői vagytok,
Hát a másik oldalt is meg kellene érteni, de ugye mindenki a saját malmára hajtja a vizet!
Fordított helyzetben is ez lenne? Vagy a barátnőd azonnal nemet mondott volna a fiúnak? -Ha már előre lefixáltátok a dolgot.
Egyébként tényleg bátoríthattad volna hogy ő is keressen tánc part vagy valami.
Milyen szervezés az iyen? Nálunk mindenkinek kerítettek (kijelöltek)partnert.Pont azért, hogy ne legyenek viták, súrlódások!
Az azért nem vitatott, hogy most a barinőd viselkedett felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!