Mit kéne tennem ezekután? Többi lent
A barátnőmmel múlt héten voltunk a focipályán, sétálhatunk beszélgettünk..
Velünk volt az uncsitesója (lány)
A barátnőm volt barátja meg ott volt a többi haverjával, a barátnőmet meg elkezdték szekálni, hogy így meg hízott meg úgy.. aztán mikor Ők elmentek, így nekem támadtak, a barátnőm meg az uncsitesója, hogy én milyen barátnő vagyok, mert én csak ott nézem őket, ahogy veszekednek!
De én úgy gondoltam, hogy ebbe nekem nem kéne bele szólnom, mert ez nem az én dolgom!!!
Utána ossze vesztem velük, és haza jöttem!!
A barátnőmet dehogy sem érem el!! Facebookon letiltott!!! Nem gondoltam volna hogy ebből ilyen nagy slágert fognak ki hozni!!!!!!
(Ez tegnap volt)
16/l
Időpont ma 19:45
Te nagyon félreolvastál és félre értettél valamit!
A kérdező is lány, csak barátok..
Kedves kérdező.
Abban igazad van, hogy neked ebbe nincs beleszólásod, ezért nem is avatkoztál közbe.
De mivel én is voltam 16 éves, és nekem is volt egy jó barátnőm, én bizony tuti a barátnőm mellé álltam volna, és ahogy ők én is kivettem volna a részem a vitában. Még akkor is ha nem tartozik rám, de megvédem ha más bántja.
1 hét és felold.
De ne barátkozz velük ilyen után kérlek... De komolyan... Magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!