Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az mitől van hogy ha egy...

Az mitől van hogy ha egy fehér ember más bőrszínűekkel jön ki jól?

Figyelt kérdés
Pl annak mi az oka ha mondjuk egy fehér ember pl a cigányokkal barátkozik és velük szimpatizál a legjobban és a barátnője is cigány (nem rasszizmusból senkit nem akarok ezzel megsérteni)
2019. ápr. 16. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ,hogy szóba áll vele cigány, mert nem mindegyik cigány bírja a magyarokat. Én is próbáltam velük beszélgetni a suliba, de mindig rosszul jártam, feladtam.. én az arabokkal jövök ki jól, pedig származásom tekintve zsidó vagyok. Érdekes, ügye?
2019. ápr. 16. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Azt jelenti, hogy az illetö nyitott másik emberek felé és nem rasszista elöítéletek vezetik a viselkedését.
2019. ápr. 16. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Nem "börszínüekkel" jön ki, hanem "emberekkel" - azaz képes normálisan viselkedni.
2019. ápr. 16. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség. Utálom az összes sötétebbet! Erre varjál gombot :)
2019. ápr. 16. 21:27
 5/6 nemaRendőrség ***** válasza:

@3

És nem fehér ember, mert az redundáns, csak simán ember. Mindkettő implikálja a másikat

2019. ápr. 16. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert szín vak
2019. ápr. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!