Öngyilkosságot tényleg sok ember "normális" opciónak tekinti?
Figyelt kérdés
Egyik kollégámmal beszélgettem 45 éves hölgy és valahogy előjött ilyesmi téma, és mondja hogy ő a hajléktalan létnél messze sokkal kisebb anyagi bizonytalanság miatt is megölné magát!!! Egyébként van kettő 10 év körüli gyereke akiket egyedül nevel.
Sajnálom hogy nem kérdeztem rá mire gondol, de annyira megdöbbentő volt.
Nekem az is megdöbbentő amikor olyan miatt lesznek öngyilkosok mert elárverezik a lakását mert bedőlt a hitel vagy ilyesmi. Konkrétan azért lesz öngyilkos mert albérletbe kell mennie?
2021. aug. 28. 14:48
11/11 anonim válasza:
Sajnos igen borzasztó ezt kimondani de nálam is sokszor megfordul a fejemben ez a gondolat de valahogy mégsem tenném meg de ha lehetne dönteni én sem maradnék ebben a világban így hogy már itt vagyok el kell fogadnom ezt a világot okkal születtem sajnos nálam azóta van ez jobban mióta egy közeli hozzátartozóm elhunyt, és azon sajnos nem segít semmi talán az idő de örökké nehéz lesz feldolgozni már hogy nincs, én tényleg próbáltam már mindent jártam szakértői tanácsadásokra, szorongásos problémáim voltak, általalános iskolában kiközösítettek, szüleim elváltak valószínű ezek a feldolgozatlan traumák miatt törnek fel ezek a rossz gondolatok. De rájöttem, ezen nem tud senki segíteni csak is saját magamnak kell megküzdeni a problémámmal az életem saját magammal élem le. Én már magam sem tudom miben higyjek ennyi negatív csalódás után, rengeteg a lenéző, primitív ember. Lehetne erről regényeket írni de felesleges. Lesz ahogyan lesz ennyit tudok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!