Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az nagy gond ha én nő létemre...

Az nagy gond ha én nő létemre csak a feminizmus egy részével értek egyet?

Figyelt kérdés

Amikkel egyetértek a feminizmusban:

-nők vezethetnek (járművet), nők szavazhatnak, dolgozhatnak

-szigorúbban veszik a nőket ért erőszakot, mint ami férfiakkal történik

-abortuszhoz való jog (szerintem teljes mértékben ALAP és nagyon felháborodtam mikor megtudtam hogy tavaly Csehországban vagy hol … nem biztos hogy eltaláltam az országot.. megtiltották,

-utálom azt amikor az árad a médiából hogy szülj, szülj, szülj. Majd a nők eldöntik mikor akarnak gyereket és egyébként sem való mindenkinek az anya szerep , az meg jobb ha nem is vállal inkább..!

-meg még sok minden mást is ami most nem igazán jut eszembe

Viszont amikkel nem értek egyet:

-szerintem nincs azzal semmi baj ha egy nő a férfiak jóindulata által kerül magasabb színvonalra az életben , pl jómagam is webcamozok és nem látok ebben semmi kivetnivalót, szerintem 18- ez is a szabad döntés joga mint sok minden más

- véleményem szerint nem létezik toxikus maszkulanitás. Egy férfi ne legyen sírós baba, meg snowflake.. legyen tartása és ne ömlengjen mert csak undorítóvá és nevetségessé válik. Igazán nagy baj esetén sírhat, egyéb esetben ne mások előtt mert komolyan mondom hogy behányok tőle ez minden csak nem férfias

- szerintem nem szerencsés ha a nő kezdeményez. Ritkán van annak szerencsés kimenetele ha a férfiban nem ébred fel a vadászösztön és úgy ragadnak rá

-szerintem a férfi dolga a nők és a gyengébbek védelmezése. Nekik erősnek és befolyásosnak kell lenni, és nagyon kinyílik a bicska a zsebemben ha egy pasi bunkózik valahol egy idegen nővel pl

-Igenis hiszek a női férfi energiákban, szerepekben

-nem támogatom az lmbtqt mert szerintem természetellenesek és roppant módon provokatívak. 10 évvel ezelőtt senki se utálta őket de most hogy màr a csapból is ez folyik, annál inkább….

Röviden ennyi.

25/n

2021. aug. 28. 11:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

Sztem megférünk egymás mellett... ¯\_(ツ)_/¯

Bár a homofobiádat nem tudom hova tenni.

2021. aug. 28. 14:13
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Megadod a webcamot?
2021. aug. 28. 14:16
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

Most olvasom a webcamot... Na eddig csak hányingerem volt, most már hányok is...

De van benne kivetnivaló.

2021. aug. 28. 14:17
 14/23 anonim ***** válasza:
71%

Tessék, mi van?

Amiket leírtál, hogy nem értesz egyet, az pontosan maga a feminizmus. :D Óriási paradoxon, ellentmondás.

Leírtad, hogy egy pasinak mennyivel jobbnak és erősebbnek kell lennie egy nőnél és hogy a sz*r dolgokat viselje el a nő helyett, a férfinek pedig nem lehetnek érzései. Ez feminizmus. A webcamat nem kommentálom egyébként, mert szerintem egy sima k*rva többet ér eskü, mert az nem szórakozik, te meg jó pénzért húzod a férfi agyát és gombolod le róla a lóvét a semmiért, mert amúgy prűd lennél megmutatni 5000ért a p*nád, csak 30ért vagy hajlandó..

2021. aug. 28. 14:27
 15/23 A kérdező kommentje:
14-es : te a három és fél pontoddal mindig hánysz… csak kár hogy ezt már a kutya se szarja le mert ugyanaz az incel kisgyerek vagy
2021. aug. 28. 14:31
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
A feminizmus soha nem állított olyat, hogy egy férfinek erősebbnek kell lennie és a szr dolgokat elviselni a nő helyett és nem lehetnek érzései. Ez a hímsoviniszta világ hagyatéka, az ötvenes években még tombolt és a férfiak képviselték. A feminizmusnak pont az a lényege, hogy a két nem egyenlő, hogy a férfi is sírhat, és hogy együtt viseljük a terheket mert alkalmasak vagyunk rá mindannyian.
2021. aug. 28. 14:31
 17/23 anonim ***** válasza:
44%

16#

Leinceleztél, és ennyi? Reagálj legalább a témára...

2021. aug. 28. 14:50
 18/23 anonim ***** válasza:
45%

Ha egy férfi a webcamos videódból rádírna és odáig eljutna, hogy találkozzatok, nyitott lennél rá?

Vagy egy igazi férfi az nem veri a te webcamos videóidra, ha igen akkor az nem igazi férfi?

2021. aug. 28. 15:18
 19/23 A kérdező kommentje:
Igénybe veheti igazi férfi is a webcamos szolgáltatásaimat. Találkozóra nem lennék nyitott, egyéb okok miatt.
2021. aug. 28. 15:30
 20/23 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, lehet kérni webcam nevet?
2021. aug. 28. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!