Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lettek ilyenek a férfiak?

Miért lettek ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Vannak normális, udvarias, kedves, tiszteletre méltó férfiak, a kérdésem nem rájuk irányul- irántuk tiszteletemet szeretném kifejezni- viszont a többség nagyon megváltozott.

Képesek egy csinos nővel is úgy viselkedni ha valami butaságot csinál, vagy nyilvánosan kiborul és vitatkozik egy ismerősével mintha az egy betolakodó férfi lenne: kiabálnak, erejüket fitogtatják, lek*ssoltatják, fenyegetik hogy legközelebb ez nem áll meg ennyiben, legközelebb már lesz testi erőfitogtatás is, stb.

Közlekedési konfliktusnál ugyanúgy kiszállnak egy nőnek, ugyanúgy rányitják az ajtót mintha az egy férfi lenne. Sajnos sokszor ugyanúgy meg is ütik.

Sokszor elvárják hogy a nő köszönjön előre.. :D (hát esetemben várhatják mert akkor max a csend lesz)

Hallottam olyan esetet is hogy szegény nő lassan ment (nem szeretek lassan menni, jómagam is bmws vagyok nő létemre és megértem a gyors sofőröket de ilyet nem tennék senkivel) erre a bmws bunkó kiszáll valami drága terepjáróból és ököllel arcba vágta a nőt.. Hogy képzelik ezt? Simán, mintha az egy másik, rivális férfi lenne és nem veszik észre , vagyis hát nem akarják már észrevenni hogy egy gyengébb nő áll előttük akivel nagyon nem kellene ilyet tenni!

Anyjukhoz vajon hogy viszonyulnak az ilyen fiúcskák? :)

Másik kedvencem amikor netes vita során odaírják nekem hogy egy nőnek sosem írnék ilyet de neked írok.. ugyan.. :D ha igazán tisztelnéd a gyengébb nemet, akkor mindegy lenne hogy ki az, akkor sem írnál neki nagyon csúnyát.

Nagyon durván elszálltak sajnos maguktól, az embernek csak egy kis figyelmességre lenne szüksége vagy ha nem megy pl egy fárasztó nap után akkor semmilyen fajta reakcióra, de folyton csak a durvaság köszön vissza .. :D

Én egy olyan nő vagyok aki inkább a hagyományos dolgokban hisz, nem akarok én hiper szuper multiigazgató lenni aki heti x ügyfelet döngöl a sárba. Kicsit furcsácska vagyok de egyszerűen csak boldogan szeretnék létezni, szívesen vállalom a női feladataimat, nem csak az előnyöket de úgy veszem észre hogy a mai világban erre már nincs igény. Szerencsére a párom valamilyen szinten normális, de amit odakint az utcán látok nagyon sokszor teljesen megdöbbent és felháborít.

Miért változhattak meg ennyire a férfiak?

2021. aug. 9. 12:37
A kérdező szavazást indított:
A modernkori feminizmus tehet róla. Elférfiasodtak a nők és már nem váltanak ki a férfiakból védelmező reakciót. Eggyé váltak a férfiakkal szinte.
Frusztráltság tehet erről, sok a probléma, megkeresedett ember, társadalmi nyomás de ez nem mentség. Én a legtöbbször normális vagyok a nőkkel.
Nem tudom, én mindig normális vagyok sajnálni tudom azt aki nem így áll hozzá. :)
28 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
25%

Megint ez a kettõs mérce.....De a szavazati jog az meg kéne mi?

Akkor meg úgy tessék szépen elviselni az egyenlö bánásmód negatívumait, mint a pozitívumait.

2021. aug. 9. 12:43
 2/52 A kérdező kommentje:
A szavazati jog kéne, de pl. háztartásban vagy szerepekben nagyon szívesen maradnék a hagyományos dolgoknál. Nem hinném hogy attól még nem lehetne egy nőt nőként kezelni mert leadhatja a voksát. 1919 óta szavazhatnak a nők és 1970-ig kb egyáltalán nem így bántak velük. Ez most van egy 20 éve kb. Semmi köze ennek a szavazáshoz. :D
2021. aug. 9. 12:45
 3/52 anonim ***** válasza:
35%

Én nem gondolom hogy a férfiak megváltoztak volna. A legtöbb nő a mai világban olyan életet akar ami a régi világban egy férfitől lett volna elvárt. A sok progresszió elhozta azt a világot ahol ez már nem csupán álom, de valóság. Sajnos a férfi lét nem abból áll, hogy cégvezető vagy milliós fizetéssel hanem inkább csak abból hogy férfiként kezel a többi férfi.

Ki mint vet, úgy arat. ¯\_(ツ)_/¯

2021. aug. 9. 12:52
 4/52 A kérdező kommentje:
Hát akkor köszönöm a sok kedves feministának hogy rámhozták ezt a problémát is ...
2021. aug. 9. 12:53
 5/52 anonim ***** válasza:
95%
Nők és a férfiak között is vannak ilyen arrogáns egyedek. Kerülni kell őket, ilyen egyszerű.
2021. aug. 9. 12:55
 6/52 A kérdező kommentje:
Valahogy egyre több van belőlük.
2021. aug. 9. 12:55
 7/52 anonim ***** válasza:
69%
Egyre átlátszóbbak ezek a férfiak által nők nevében írt kérdések. Tipik incel férfi szöveg. Ez az álértetlenkedés, feminizmus okolása azért mert egyre több hulladék férfi van. Szánalmas.
2021. aug. 9. 13:03
 8/52 A kérdező kommentje:
ki pontozza le a válaszokat xd
2021. aug. 9. 13:03
 9/52 anonim ***** válasza:
70%
Nekem mondhat akárki akármit, hiába van egyenlőség attól még a női nem marad a gyengébbik fizikailag és aki ezt kihasználja az egy gyáva alak és megvetendő..
2021. aug. 9. 13:04
 10/52 A kérdező kommentje:
nem vagyok kamu, ha kell bárkinek igazolni tudom magamat...
2021. aug. 9. 13:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!