Miért lettek ilyenek a férfiak?
Vannak normális, udvarias, kedves, tiszteletre méltó férfiak, a kérdésem nem rájuk irányul- irántuk tiszteletemet szeretném kifejezni- viszont a többség nagyon megváltozott.
Képesek egy csinos nővel is úgy viselkedni ha valami butaságot csinál, vagy nyilvánosan kiborul és vitatkozik egy ismerősével mintha az egy betolakodó férfi lenne: kiabálnak, erejüket fitogtatják, lek*ssoltatják, fenyegetik hogy legközelebb ez nem áll meg ennyiben, legközelebb már lesz testi erőfitogtatás is, stb.
Közlekedési konfliktusnál ugyanúgy kiszállnak egy nőnek, ugyanúgy rányitják az ajtót mintha az egy férfi lenne. Sajnos sokszor ugyanúgy meg is ütik.
Sokszor elvárják hogy a nő köszönjön előre.. :D (hát esetemben várhatják mert akkor max a csend lesz)
Hallottam olyan esetet is hogy szegény nő lassan ment (nem szeretek lassan menni, jómagam is bmws vagyok nő létemre és megértem a gyors sofőröket de ilyet nem tennék senkivel) erre a bmws bunkó kiszáll valami drága terepjáróból és ököllel arcba vágta a nőt.. Hogy képzelik ezt? Simán, mintha az egy másik, rivális férfi lenne és nem veszik észre , vagyis hát nem akarják már észrevenni hogy egy gyengébb nő áll előttük akivel nagyon nem kellene ilyet tenni!
Anyjukhoz vajon hogy viszonyulnak az ilyen fiúcskák? :)
Másik kedvencem amikor netes vita során odaírják nekem hogy egy nőnek sosem írnék ilyet de neked írok.. ugyan.. :D ha igazán tisztelnéd a gyengébb nemet, akkor mindegy lenne hogy ki az, akkor sem írnál neki nagyon csúnyát.
Nagyon durván elszálltak sajnos maguktól, az embernek csak egy kis figyelmességre lenne szüksége vagy ha nem megy pl egy fárasztó nap után akkor semmilyen fajta reakcióra, de folyton csak a durvaság köszön vissza .. :D
Én egy olyan nő vagyok aki inkább a hagyományos dolgokban hisz, nem akarok én hiper szuper multiigazgató lenni aki heti x ügyfelet döngöl a sárba. Kicsit furcsácska vagyok de egyszerűen csak boldogan szeretnék létezni, szívesen vállalom a női feladataimat, nem csak az előnyöket de úgy veszem észre hogy a mai világban erre már nincs igény. Szerencsére a párom valamilyen szinten normális, de amit odakint az utcán látok nagyon sokszor teljesen megdöbbent és felháborít.
Miért változhattak meg ennyire a férfiak?
Az átlag nő is megváltozott. Amelyik valahogy már kinéz, mondjuk egy átlagos szinten, olyan elvárásai vannak, hogy nem egyszerű megfelelni neki. Volt egy kolleganőm, elég csúnya szegény és ápolatlan is, hónalj szaga volt gyakran, de jó fej amúgy nagyon. Na, neki csakis a legjobb, legmenőbb pasik jöhettek szóba, persze egyedül volt, nem volt senkije soha.
A másik oldal meg a férfiak. Legtöbbször amelyik férfi kedves a nőkkel, az nem egy alfahím általában, persze vannak kivételek. Amelyik pasi meg menő a nőknél, mert jóképű, sármos, az meg megengedheti magának, hogy bunkó legyen, annál jobban tapadnak rá a nők. Persze ez az itteni nőkre nem igaz, mert azok el zavarnák a fenébe az ilyen bunkó, de menő hapsit. Ez csak a valóságban létező nőkre igaz. De tudjuk, két külön univerzum a gaykori, meg a valóvilág😄Ilyet is ismerek, úgy beszél a nőkkel, mint a ronggyal, aztán mégis mindig van szeretője, barátnője, ráadásul elég jó csajok.
Tudod, kedvesem, kiharcoltatok magatoknak egy olyat, hogy "egyenjogúság".
Ez bizony pontosan ezt jelenti: hogy meg kell felelned egy olyan helyzetben is, amelyiktől idáig a nőket megvédték.
Az egyenjogúságban egy nővel egészen pontosan ugyanúgy kell bánni, mint egy ugyanolyan adottságú férfival.
Csak a képességekben lehet különbség, a bánásmódban nem.
És igenis: ELVÁRHATÓ, hogy előre köszönj bizonyos helyzetekben.
Ha nem teszed meg, akkor sajnos bunkó vagy.
Már miért kéne másképp viselkedni a nőkkel? Ugyanúgy elküldöm a ku®va anyjába, ha bajom van vele, mint egy férfit🤷♂️ Verekedni nem szoktam, senkit sem bántok, de ha egy nő/féri pl bunkó, akkor ugyanazt kapják, nem fogok egyik nemmel sem kivételezni...
A "kérdésed" javarészt általánosítás, nem kell minden férfit egy kalap alá venni. Ettől függetlenül pedig, az hogy valaki nő, az számomra nem jelent semmit egy konfliktus során. Ugyanúgy nem verekszem vele, mint a férfiakkal sem, de ugyanúgy elküldöm a halál faszára, mint egy férfit. A köszönésnél sem várja el tőled senki hogy előre köszönj (vagy csak nagyon kevés ember, aki valszeg egy idióta), de te egyből kijelented hogy a férfiak elvárják🤦♂️ Nekem nincs bajom a feminizmussal, mindekinek meg van a maga hülyesége, de kezded túlzásba vinni...
"úgy kiverem a balhét"
Tehát akkor bunkó vagy.
Hát... sajnos az egyenjogúság ezt is elhozta: a nők is ugyanúgy lehetnek bunkók, mint a férfiak.
Máshol is láttam már ilyet.
Elég baj, de ez is egy alapjog. Ezt sem lehet elvenni tőletek.
Egyébként vannak illemszabályok, hogy kinek kell előre köszönni.
Ha te mész be valahova, akkor neked kell.
Ha álldogálsz valahol a házban, és a férfi esik be hozzád, akkor meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!