Az olyanok miért szülnek több gyereket is akiknek saját magukra sincs pénzük vagy esetleg munkájuk se? Azt hiszik a gyereknek jó lesz nyomorban felnőni?
Volt kollégám a szülei ölébe szülte a gyerekét.
Mikor az aktuális pasijával már a babaprojecten dolgoztak, egyik nap elkezdte nekem mesélni, hogy tönkrement a kocsijában valami és 15 ezer forintot fizetnie kellett a javításért (aki más helyen 20-30 ezer), és el volt hűlve, hogy 15 ezer forint az rengeteg pénz. Kölcsön kellett kérnie az anyjától, mert már az egész fizetése ráment cigire meg kocsmatúrára.
Megkérdeztem tőle, hogy szerinted a gyereked eltartása mennyibe fog kerülni? Kicsit többe, mint 15 ezer forint.
De nem érte fel ésszel szerintem azóta se... sajnálom azt a babát ebből, hogy ilyen anyja van, de ne legyen rosszabb gyerekkora.🙏
Nem értem, miért hiszik páran azt, hogy összefüggés van a pénz megléte és a szeretet hiánya közt.
Minket szerettek a szüleink, és pont ezért lettünk szegényből jómódúak. Mert meg akartak adni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!