Mit tegyek ha nem vagyok jóképű?
Igazából figyelek magamra, kicsit vékony, de pici izomtömegem van nekem. Mindig is sportoltam valamit, most épp thai bokszolok. Nem voltam az arcommal kibékülve igazából, kinézetre ilyen 10/2,3-sat adnék magamra. Meg egy lány is egyet értett igazából.Épp anno vezetés tanfolyamon voltam és az oktatóm mondta, hogy miért nincs csajom, "jóképű" vagyok. Mögöttem ült egy lány, eléggé szép azért, és nagyon rázta a fejét. Valszeg nem lesz sok szerencsém a lányoknál, inkább annyira nem is beszélek annyira velük, de mindig próbáltam jóba lenni. Egyik jó barátommal beszélgettünk őszintén, és mondtuk, hogy ő a személyisége miatt, és meg a kinézetem miatt nem lesz senkim. Tudok esetleg valamit tenni? Most nem várok a csodabeszédre, hogy majd-majd. Én nem tapasztalok semmi ilyet meg alapból is hülyeségnek tartom.
(Ha valaki annyira akarja elküldhetem a fejem, de lehet, hogy nem lesz annyira boldog utána xd)
UI: Csináltam már Gyik-en ilyet,lányok kíváncsiak voltak, de azóta egy választ se kaptam tőlük xdd. 2x-szer csináltam... Egyszerűen ha nyersen is mondja valaki, legalább mondjon valamit mert egy azért szerintem köcsögség 🤷♂️
19 F
Az sem rossz,ad egy magabiztosságot,edzésen lehet lesznek nők is...
De amúgy mehet a kettő együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!