Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha nem vagyok jóképű?

Mit tegyek ha nem vagyok jóképű?

Figyelt kérdés

Igazából figyelek magamra, kicsit vékony, de pici izomtömegem van nekem. Mindig is sportoltam valamit, most épp thai bokszolok. Nem voltam az arcommal kibékülve igazából, kinézetre ilyen 10/2,3-sat adnék magamra. Meg egy lány is egyet értett igazából.Épp anno vezetés tanfolyamon voltam és az oktatóm mondta, hogy miért nincs csajom, "jóképű" vagyok. Mögöttem ült egy lány, eléggé szép azért, és nagyon rázta a fejét. Valszeg nem lesz sok szerencsém a lányoknál, inkább annyira nem is beszélek annyira velük, de mindig próbáltam jóba lenni. Egyik jó barátommal beszélgettünk őszintén, és mondtuk, hogy ő a személyisége miatt, és meg a kinézetem miatt nem lesz senkim. Tudok esetleg valamit tenni? Most nem várok a csodabeszédre, hogy majd-majd. Én nem tapasztalok semmi ilyet meg alapból is hülyeségnek tartom.

(Ha valaki annyira akarja elküldhetem a fejem, de lehet, hogy nem lesz annyira boldog utána xd)

UI: Csináltam már Gyik-en ilyet,lányok kíváncsiak voltak, de azóta egy választ se kaptam tőlük xdd. 2x-szer csináltam... Egyszerűen ha nyersen is mondja valaki, legalább mondjon valamit mert egy azért szerintem köcsögség 🤷‍♂️

19 F

2021. aug. 26. 21:22
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 😅
2021. aug. 26. 22:05
 12/33 anonim ***** válasza:
77%

A 2-es jól beszélt, itt valami mással lesz a gond. Az alapból hátrány, ha randa vagy mint az ördög segglyuka, de férfiként elég ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél. Sportolsz ami jó, viszont a szöveged, a viselkedésed, a magabiztosság hiánya, okozhatja a sikertelenséged legtöbb esetben.

El kell hinned magadról, hogy jó választás vagy, és ezt be is kell bizonyítanod.

2021. aug. 26. 22:48
 13/33 A kérdező kommentje:

#12/12

Valamiért soha se bírtam annyira a személyiségemet, mindig azt hittem, hogy az akadályoz neg hogy valakivel jó baráti kapcsolatot alakítsák 😥

2021. aug. 26. 22:51
 14/33 anonim ***** válasza:
66%
Látod ez egy nagy hiba. Ha te magad nem szereted önmagad, akkor hogy akarod másnak beadni, hogy szerethető vagy? Keress fel egy szakembert , mert az önutálat elég magas fokára értél.
2021. aug. 26. 23:06
 15/33 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is elküldheted. Ígérem válaszolok.
2021. aug. 26. 23:09
 16/33 A kérdező kommentje:
Hát 1-2 éve nagyon depressziós voltam, meg kisebbségi komplexusom volt, de elmúlt. Valószínűleg (remélem) ez is el fog múlni. Szüleim csalódottan néznének rám ha pszichológushoz kéne járatni a fiát szerintem
2021. aug. 26. 23:10
 17/33 anonim ***** válasza:
85%
Muta légyszi. Bár úgy érzem itt sok dolog megbújik a háttérben, csak még nem vagy kész szembenézni vele.
2021. aug. 26. 23:12
 18/33 anonim ***** válasza:
80%

El kell fogadni, hogy valamire van hatásunk, valamire pedig nincs. Az arcszerkezetünkön csak a sebész tud (korlátozottan) változtatni, de a bőrünkre, hajunkra, arcszőrzetünkre, testalkatunkra, öltözködésünkre hatással vagyunk. Törekedj az ápoltságra, kezeld az arcbőröd, hajad, próbáld kitalálni, hogy milyen frizura áll a legjobban, sportolj stb.

A szüleid pedig elbuktak értelmes felnőttként, ha szégyellik a pszichológust. Tipikusan azok vannak ellene, akiknek közben szükségük lenne rá valamilyen okból kifolyólag.

2021. aug. 26. 23:30
 19/33 A kérdező kommentje:
Hát én szerintem nem buktak el 🤷‍♂️. Függetlenül attól amit mondasz, nagyon jó az életem velük, szeretem őket. Bármit szinte megadnánk, egy család se tökéletes, én is szomorú lennék, de mondjuk elvinném. Már amúgy voltam egyszer, de az most olyan, hogy semmi. 1 éve történt.
2021. aug. 26. 23:33
 20/33 A kérdező kommentje:
De amúgy szerintem változott a véleményük erről az egészről.
2021. aug. 26. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!