Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha nem vagyok jóképű?

Mit tegyek ha nem vagyok jóképű?

Figyelt kérdés

Igazából figyelek magamra, kicsit vékony, de pici izomtömegem van nekem. Mindig is sportoltam valamit, most épp thai bokszolok. Nem voltam az arcommal kibékülve igazából, kinézetre ilyen 10/2,3-sat adnék magamra. Meg egy lány is egyet értett igazából.Épp anno vezetés tanfolyamon voltam és az oktatóm mondta, hogy miért nincs csajom, "jóképű" vagyok. Mögöttem ült egy lány, eléggé szép azért, és nagyon rázta a fejét. Valszeg nem lesz sok szerencsém a lányoknál, inkább annyira nem is beszélek annyira velük, de mindig próbáltam jóba lenni. Egyik jó barátommal beszélgettünk őszintén, és mondtuk, hogy ő a személyisége miatt, és meg a kinézetem miatt nem lesz senkim. Tudok esetleg valamit tenni? Most nem várok a csodabeszédre, hogy majd-majd. Én nem tapasztalok semmi ilyet meg alapból is hülyeségnek tartom.

(Ha valaki annyira akarja elküldhetem a fejem, de lehet, hogy nem lesz annyira boldog utána xd)

UI: Csináltam már Gyik-en ilyet,lányok kíváncsiak voltak, de azóta egy választ se kaptam tőlük xdd. 2x-szer csináltam... Egyszerűen ha nyersen is mondja valaki, legalább mondjon valamit mert egy azért szerintem köcsögség 🤷‍♂️

19 F

2021. aug. 26. 21:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
64%

Itt konkrétan a pszichológiáról és a mentális egészségről szóló véleményre gondoltam, nem általánosságban. "egy család se tökéletes" És egy ember se. Épp ezért nincs értelme szégyelni a pszichológust. Sokkal többeknek van rá valójában szüksége, mint ahányan elmennek. A szégyen is pont olyan téma, amin lehet szakemberrel dolgozni. :P

Elhiszem, hogy ettől függetlenül fantasztikus emberek, nem akartam annyira beszólni.

2021. aug. 26. 23:44
 22/33 A kérdező kommentje:

# 21/21

Szarul esett de vélemény az vélemény. Nem haragszok...

Sulimban van pszichológus, de kikérnek óráról akkor, és nekem nagyon kínos lenne, hogy osztályom mit gondol utána rólam, hogy pszichológushoz járok. Tudom, hogy nem kéne érdekelnie de mégis ott van

2021. aug. 26. 23:48
 23/33 anonim ***** válasza:
90%
#15 vagyok. Egyet értek az előző hozzászólókkal. Sztem nem a külső a gond. Teljesen átlagosan nézel ki a képen és egyáltalán nem vagy csúnya.
2021. aug. 27. 04:12
 24/33 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Én már lassan 3 éve próbálom kideríteni, hogy miért nem kellek a lányoknak.

Először azt gondoltam, hogy a túlsúlyom a probléma. Fogytam 25 kg-t, a jobb közérzeten kívül semmi változás.

Gondoltam arra is, hogy a lelki problémák, feldolgozatlan traumák gátolnak az ismerkedésben. Pszichológushoz járok, úgy érzem, hogy nagyon sokat segített, de sikerem továbbra sem volt.

Próbáltam élőben és online is ismerkedni. Tinderen havi átlag 0 matchem van, azzal nehéz kezdeni bármit is. Élőben meg néha vissza sem köszönnek a lányok (holott pl egy munkahelyen, osztályban azért illene... még ha ronda is vagyok).

Engem már a kb a szomszéd is nyösztet azért, hogy miért nincs barátnőm. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy (csak) a külsőm miatt, de ha jól néznék ki, azért feltehetőleg könnyebben menne az ismerkedés.

Küldj egy képet nekem is. Kíváncsi vagyok, hogy mit (kit) tartanak a lányok csúnyának.

21F

2021. aug. 27. 12:50
 25/33 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is küldesz?
2021. aug. 27. 13:17
 26/33 anonim ***** válasza:
39%

Jöhet nekem is :D

Ritka a tényleg csúnya férfi szerintem..

2021. aug. 27. 14:23
 27/33 A kérdező kommentje:
Küldtem mindenkinek elvileg 😁
2021. aug. 27. 20:10
 28/33 anonim ***** válasza:
52%
Küldhetsz
2021. aug. 27. 20:49
 29/33 anonim ***** válasza:
Küldj nekem is,írok utána véleményt.
2021. aug. 27. 21:54
 30/33 anonim ***** válasza:

Megkaptam a képet.

Én férfi vagyok amúgy,de nincs semmiféle ferde hajlamom!

Szóval férfi szemmel nézve szerintem átlagos vagy,olyan nagy probléma szerintem nincs veled. Képen átlagos vagy vékony testalkatúnak tűnsz,szóval ha felmenne rád 10-15kg izom akkor a kiállásod jobb lenne.

Amúgy az edzés,fodrász,jó ruhák,jó parfüm sokat dob egy férfin. Na meg ugye a pénz! :D

Amúgy csak 19 éves vagy,még sokat változhatsz pozitív irányba az évek alatt,mondjuk azért tenni is kell pl. azt amit feljebb írtam.

Az olyan nyomorék gyökér nőkkel mint pl. aki mögötted ült nem kell foglalkozni. Minek rázta a fejét? Miért nem maradt inkább nyugton. Rengeteg ilyen gyökér nő van,ezeket inkább kerüld,ezzel azt akarom mondani,el kell járni olyan helyekre ahol nők is vannak, és lehet találsz valakit akinek megfelelsz,ugye a nagy számok törvénye...

2021. aug. 27. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!