Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy kirúgás egy kis munkahelye...

Egy kirúgás egy kis munkahelyen csak személyes okú lehet? Nyilván lehet papír magyarázatokat leírni, ami jól hangzik csak nem igaz, de valójában mindig csak személyes lehet?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 14:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy kis munkahelyen persze hogy megtörténhet a személyes konfliktus kialakulásából való pozícióval való visszaélés, aminek az eredményeképp kirúghatnak. Velem megtörtént vagy 20 éve. A főnök házához mentem, hogy a papírokat és a kajajegyeket szétosszam, amit nagyon vártak a kollégák, hiszen ünnepek előtt álltunk

A fickó, részegen ráordított a feleségére, hogy hozza ki az átkozott papírokat, majd a szitkozódás tovább folytatódott. Már bántam hogy felkerestem, de nem tudtam a dolgokon változtatni. Amikor megindult a nő felé, azt hittem megakarja ütni, ezért kipattantam az autóból, és szóltam neki, hogy ezért felesleges kiabálnia, visszajövök később.

Megijedt mert elég jó kondiban voltam, bár hozzáteszem nem ez volt a cél hogy ráijesszek, csak elejét akartam venni a nő további szidalmazásainak. A papírokat megkaptam, majd morogva bement a házába, még csak nem is kívánt boldog ünnepeket.

Aztán január 3-án én voltam az utolsó aki megtudta hogy rendkívüli hatállyal felmondtak nekem. Puff neki! Felhívtam a céget, ott kiderült, panaszt tett rám a fickó hogy nem megfelelően végzem a munkám, és alkalmatlan vagyok a "kisfőnöki' posztra. Kicsit bántott a dolog, de aztán elengedtem. Jobb munkahelyet találtam, és más szempontból is jobban jártam

2021. aug. 26. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!