Nők, lenézitek azokat a férfiakat, akiknek nincs diplomájuk?
Nem, de ha mutatja a "nem diplomás" jellemvonásokat, úgy kivágom, hogy a szemem sem rebben:
-Folyamatosan emiatt nyivákol nekem, mert hogy őt ez zavarja
-Nem áll mellettem, nem örül neki, ha én olyasmivel foglalkozom, ami a szakmám kapcsán vagy értelmiségi körökben megszokott (továbbtanulok, kutatok, olvasok, szellemileg igényem van komplex dolgokra az életemben)
-Folyamatosan azzal jön, hogy egy kamionsofőr vagy egy mosogató is keres annyit, amennyit én vagy bármilyen hasonló módon leszól, holott nem a pénzért lettem diplomás
-Kollektívan utálja vagy lenézi ezt a réteget és a barátaim előtt is tolja a kliséket arról, hogy mennyire nem számít a papír meg mennyire fölösleges ezzel vesződni
-Ő maga szellemileg minimalista, lerí róla, hogy egyszerű ember, esetleg utálja a munkáját, nem "fogyaszt" olyan tartalmakat, amik kicsit elmésebbek és nem tájékozódik a világról megfelelő, megbízható forrásból.
Ha ez nincs, akkor minden oké. De sajnos 99%-ban valamelyik jelen van, ha nem mindegyik és inkább ezek miatt tartok olyannal kezdeni, aki alulképzettebb (nem egyetemi szinten belül, hanem az alatt főleg)
Egyáltalán nem nézek le senkit emiatt. Én diplomás vagyok, párom nem. A sokszorosát kapja az én fizetésemnek. Így visszagondolva ha újra 18 lennék, inkább valami szakmát tanulnék.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!