Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A melegek tényleg boldogababk...

A melegek tényleg boldogababk a heteróknál? Azért utálják sokan őket, mert irigyek a boldogságukra?

Figyelt kérdés
De akkor miért követnek el ekkora arányban öngyilkosságot főleg nemváltást követően (50%-os arány), ha ennyire boldogok és irigyelnivaló ez a bolsogság?

2021. aug. 20. 03:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
75%

Azt se tudod mit jelent a homofobia te idiota!

"Normális az,hogy a tagok olyan videókat publikálnak amikben a heteroknak azt üzenik,hogy you have to stop being straight?"

Ha mar te minden meleget egybe veszel akkor en is ezt teszem a heterokkal

Az normalis hogy noket eroszakolnak? Az normalis hogy masra rapobaljak eroltetni a sajat szexualis iranyultsagokat?

Latod te felcedulas en is osszetudom vonni az osszes heterot.

Nem mindegyik mondja azt hogy "you have to stop being straight", ahogy nem mindegyik hetero eroszakol noket vagy utasitja el a melegeket. Csak az ilyen sikagyuakkal mint te tudjak elhitetni hogy az osszes meleg ezt csinalja. Azt meg o beszel probagandarol lol

2021. szept. 9. 09:44
 42/63 anonim ***** válasza:
0%

Te logikaddal : Melegek nem eroszakolnak?

Az LMBTQ nem erőlteti másokra az ideológiáját?

Az LMBTQ nincs ott minden egyes sarkon várva,hogy a képedbe tolhassa a baromságait?

Az LMBTQ nem hírdeti magát mindenhol,hogy még véletlenül se tudd elkerülni?

2021. szept. 9. 12:19
 43/63 anonim ***** válasza:
75%

Eloszor erdemes lenne megtanulnod ertelmezi a magyar nyelvet es utanna tudnal vitaba szallni barkivel is.

Te egy kalap ala veszel minden LMBTQ-st en meg megmutattam hogy milyen lenne ha az osszes heterot vennem egy kalap ala arra alapozva hogy mit tesz egy par hetero.

Sehol nem mondtam hogy a melegek nem eroszakolnak meg senkit, erre a kovetkeztetesre a te gyenge ertelmezesi kepesseged miatt jutottal.

"Az LMBTQ nem erőlteti másokra az ideológiáját?

Az LMBTQ nincs ott minden egyes sarkon várva,hogy a képedbe tolhassa a baromságait?

Az LMBTQ nem hírdeti magát mindenhol,hogy még véletlenül se tudd elkerülni"

En varosrol varosra jarok de egy telibe rakott szivarvanyos zaszlot se lattam, de ha meg is tele lennenek a magyar varosok veluk, akkor is ez a zaszlo a szexualitas egyenloseget hirdeti szoval nem latok problemat ezzel.

2021. szept. 9. 12:35
 44/63 anonim ***** válasza:
51%
*vele
2021. szept. 9. 12:36
 45/63 anonim ***** válasza:
0%

Egyenlőséget?Számotokra. Ti egy kicsit egyenlőbbek vagytok.

Röhej... Sírjak,vagy nevessek?Vagy az egyik szemem sírjon,a másik nevessen felváltva?

2021. szept. 9. 12:37
 46/63 anonim ***** válasza:
75%

"Ti egy kicsit egyenlőbbek vagytok."

Olyan nincs hogy "egyenlobb", mar mondtam hogy tanulj meg magyarul jobban. Ertem hogy nem egy konnyu nyelv de ha valakivel vitaba akarsz szallni, magyarul akkor nem artana a jelenlegi tudasodat fejleszteni.

2021. szept. 9. 12:42
 47/63 anonim ***** válasza:
0%

LOL még megjátszik egy okosabb vagyok típusú szerepet.

Gondolom szemüveg,informatikus bajusz megvan.

Mellesleg mondd csak,ha sokan utálnak titeket az miért van?

100%-ban biztos az az oka,hogy csakis kizárólag mások a hlyék?:)

2021. szept. 9. 12:51
 48/63 anonim ***** válasza:
75%

"Gondolom szemüveg,informatikus bajusz megvan."

Honnan tudtad baszki?

"Mellesleg mondd csak,ha sokan utálnak titeket az miért van?"

HA sokan utalnak titeket? Akkor meg te sem vagy biztos hogy sokan utaljak a melegeket. De mivel feltetelesen fogalmaztal igy nezzuk csak.

Mit bizonyit hogy ha sokan utaljak oket?

Loading...Please wait

Semmit

2021. szept. 9. 13:08
 49/63 anonim ***** válasza:
77%

Hát látod, egyes anyanyelvű magyaroknak is milyen nehéz a nyelvünk. Pedig ez még csak nem is a listavezetők első három egyike...

2021. szept. 9. 13:14
 50/63 anonim ***** válasza:
75%
Barcsak ennek a szerencsetlennek az lenne a legnagyobb problemaja hogy nem tud magyarul...
2021. szept. 9. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!