Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A melegek tényleg boldogababk...

A melegek tényleg boldogababk a heteróknál? Azért utálják sokan őket, mert irigyek a boldogságukra?

Figyelt kérdés
De akkor miért követnek el ekkora arányban öngyilkosságot főleg nemváltást követően (50%-os arány), ha ennyire boldogok és irigyelnivaló ez a bolsogság?

2021. aug. 20. 03:05
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim válasza:
74%
Igen a deviánsok minden társadalomban boldogabbak ami abból fakad, hogy mindenki utálja őket. Átgondoltad te ezt? :D
2021. aug. 20. 03:13
 2/63 anonim válasza:
30%

"De akkor miért követnek el ekkora arányban öngyilkosságot "

Mert a fenenagy boldogság elveszi az eszük. Ezért ne légy soha boldog!

2021. aug. 20. 03:14
 3/63 anonim ***** válasza:
95%
Már a melegek is nemváltást végeznek?! Hova fajul ez a világ így hajnali háromkor...
2021. aug. 20. 03:16
 4/63 anonim válasza:
66%
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy volt már sok meleg ismerősöm/szomszédom. Amit megfigyeltem az az, hogy nagyon gyakran cserélik a pratnereiket, naponta ill. hetente. Nem mondom, hogy ez minden meleg ilyen lenne, de nagyobb százalékban ilyenek, mint a heterok. Nekem ez nem árulkodik boldogságról.
2021. aug. 20. 04:09
 5/63 anonim ***** válasza:
81%
Az utálkozók és verbálisan (vagy fizikailag) bántalmazók miatt. Mondjuk erre rájöhetsz magad is, ha bele gondolnál a helyzetükbe.
2021. aug. 20. 04:37
 6/63 anonim ***** válasza:
90%
Meleg vagyok és már nem is fiatal. Volt pár szép év amikor kapcsolatban éltem. Akkor boldog voltam. De a többi, a kilátástalanság, egyedüllét, magány, a felém irányuló utálat valahogy nem igazán tesz boldoggá.
2021. aug. 20. 07:43
 7/63 anonim ***** válasza:
80%
Meleg vagyok, és 5. Éve élek kapcsolatban, sosem váltogattam a partnereimet. Azóta vagyok boldog, hogy ő van nekem, de a jelenlegi gyuloletkeltes ota nem érzem magam biztonságban, így ez a sok utálat bearnyekolja a boldogságunkat is, egyébként a kapcsolatunkra is kezd kihatni (én erősen szorongok, depressziós lettem, de.kitart mellettem, csak észrevettem hogy türelmetlenek vagyok vele és így többször osszezordulunk.) Egyébként önmagában a homoszexualitasnak nincs köze a boldogsághoz, maximum annyi,hogy mindenki akkor lehet boldog, ha önmaga lehet
2021. aug. 20. 08:06
 8/63 anonim ***** válasza:
92%
Nem hinném, hogy boldogabbak, legfeljebb határozottabban képesek kiélni a vágyaikat és talán intenzívebb az örömérzés, de a társadalmi elfogadottság nem megfelelő mivolta miatt kirekesztettebbek és az a kirekesztettség, az emiatt érzett egyedüllét az, ami öngyilkosságba torkolhat. A nemváltás egy egészen más dolog, az természetellenes testi beavatkozások nem tökéletesen feltérképezett sorozatának (és a benne rejlő üzleti szempontoknak) egy torz végkimenetele.
2021. aug. 20. 08:15
 9/63 anonim ***** válasza:
14%

Egy homoszexuálist se ismertem, aki huzamosabb ideig hűséges tudott maradni. A leszbikusok a legrosszabbak, nulla hűség. Ez nyilván abból is fakad, hogy sok a bizonytalan nemi identitású, biszexuális nő, akiket ezek a leszbikusok nagyon szeretnek elcsábítani és kipróbálni, azaz kihasználni. A meleg férfiaknál meg olyan az alkalmi szex, mint másoknak az evés.

A homoszexuálisok nem jobbak egy cseppet sem a heteroszexuálisoknál, csak elnézik nekik a hűtlenséget. Két transz pasival találkoztam eddig, az egyik hipochonder és magamutogató, a másik csak hisztis magamutogató és drogos. Mily meglepő: mindkettő prosti.

A szexről szól az egész. Nem csoda, hogy sok homoszexuális válik később biszexuálissá, amikor rájönnek, hogy bizony a másik irányba is ferdülnek a gondolataik olykor.

2021. aug. 20. 08:45
 10/63 anonim ***** válasza:
86%

Miből vontad le ezt a b..romságot? 😂

A boldogság nem szexualitás kérdése.

2021. aug. 20. 08:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!