A melegek tényleg boldogababk a heteróknál? Azért utálják sokan őket, mert irigyek a boldogságukra?
A biszexualitás olyan, hogy mindkét nemet vonzónak tartom. Mindig. Ennek ellenére nem érzek rá állandó késztetést, hogy megcsaljam az aktuális párom vele ellentétes/vele egyező neművel
Miért lesz valaki ilyen?
Fogalmam sincs. Nekem az első személy, aki tetszett, lány volt. Aztán később több fiú tetszett, majd "újra felfedeztem" a lányok/nők iránti vonzalmamat, mikor középiskolás lettem, mert addig nem igazán tudtam hova tenni az érzéseimet a saját nemem iránt (azt a tetszést is utólag állapítottam meg biztosra, abból, hogy milyen furán viselkedtem vele, milyen késztetéseim voltak, illetve néhány emlékből)
Szívesen máskor is!
De légyszi ne hasonlítsd a több nemhez vonzódókat a több emberrel együtt lévőkkel! A kettő nem zárja ki egymást feltétlen, de nem is egyezik meg. Személy szerint nem tudnék 2 emberrel párkapcsolatban lenni, legyen az 2 férfi, 2 nő vagy 1-1, nálam nem működne rendesen. Az más kérdés, ha épp nincs senkim, lehet lenne 2 alkalmim is, az egyik ilyen vagy olyan, de ott meg nem játszik a szerelem és a megcsalás fogalma.
Lehet, hogy boldogabbnak látszanak, de ezt csak mutatják. Szerintem nem boldogabbak, mint a heterók. Hogy miért mutatják magukat boldogabbanak? Valószínűleg hasonló okból, mint a fogyatékosséggal élők. Tudják, ha azon keseregnének, hogy ők mások, ezért mindenki utálja őket, azzal nem oldanának meg semmit. Az előfordul, hogy egy szexuálisan és más okból is frusztrált ember, ha lát egy boldog leszbikus/meleg párt, akkor irigyl a boldogságukat, de a melegeket sokan más miatt is utálják.Sok a sztereotípia róluk, hogy ha fiúk, akkormagas hangon selypegve beszélnek, affektálnak, női ruhákat hordanak, gusztustalanok, nem reproduktívak, stb. Persze egy nagyon macsó fickóról is kiderülhet, hogy a saját neméheu (is) vonzódik. Olyanokról is, akiknek van házastársuk meg családjuk.Ha meg valaki "nemzethy, hazaffy" neveltetést kap, annak meg szinte kötelező utálni az LMBTQ-kat.
Hogy miért lesz valaki öngyilkos nemváltás után? Nem tudom, mi játszódhat le pontosan az illetőben, de biztos valami identitásválság: hogy nem tudja igazán, ki és mi ő valójában. Az, aminek a természet teremtette, vagy az., amivé átoperáltatta magát? A másik nagy tényező pedig a társadalom. Általában azok, akiket átoperálnak, azokat nehezem fogadják be az emberek: ha nem is viselkednek vele agresszívan, sokszor viszolyognak tőle, furcsán néznek rá, stb.Ilyenkor a nemváltott személy érezheti magát piszkosul magányosnak.
Ugy szeretem ezeket a becsapos kerdeseket.
Azt kerdezi hogy a melegek tenyleg boldogabbak e (a tenyleg szot azert hasznalja hogy ez a kijelentes altalanosnak tunjon , pedig nem az), majd hozzatesz meg egy, ezzel ellentmondo kerdest
Igazabol a kerdessel van a problema mert egyik kijelentes sem igaz. A kerdezo a sajat velemenyet szeretne hitelesiteni, ami szerintem az hogy a homoszexualitas egeszsegtelen (mivel azt mondta hogy akik nemet valtotanak 50%-ban lesznek ongyilkosok, bar ugy latszik nem veszi eszre a kulonbseget a transz nemuek es a melegek kozott).
"attól, hogy valami természetellenes, még nem boldogító."
De termeszetes! Ezt a szo legszorosabb ertelmeben ertem. A homoszexualitas az evolucio egyik termeke amely egy termeszetes folyamat.
Valóban nem természetellenes: az állatvilágban is megfigyelhető, hogy azonos neműek vonzódnak egymáshoz szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!