Mik ezek a villám ismerkedések? Miért baj az, ha kb. csak egy vagy két hét múlva tudom folytatni a levelezést újra?
Figyelt kérdés
Van életem a gépezésen kívül is.2021. aug. 19. 07:41
1/9 anonim válasza:
Ha valakivel 2-3 mondatot váltasz anonim módon, akkor 2 hét múlva már semmire sem fog emlékezni és már nincs mit folytatni.
2/9 anonim válasza:
Akinek 1-2 hétig nincs ideje pár mondatot összekalapálni az nyilván komolytalan mindenki szemében
3/9 anonim válasza:
Közölheted is, hogy most 2 hétre eltűnsz, ez így fair.
4/9 anonim válasza:
Akkor ne akarj ismerkedni.
2-3 hét alatt egy kézzel írott postai levélváltás is bőven megtörténik.
5/9 anonim válasza:
El kéne fogadni, hogy felgyorsult a világ. Ma már szinte senki nem társalog levélúton. Ennek még akkor volt keletje, amikor még csak cégeknél volt internet elérés.
6/9 anonim válasza:
A napi-kétnapi kapcsolattartás nem villám ismerkedés, hanem az érdeklődés jele. Ha arra nincs időd, hogy 10 percet chatelj vele, a párkapcsolat is így nézne ki? Egyértelmű kuka az ilyen pasi.
7/9 anonim válasza:
Az miért akar ismerkedni, akit annyira nem érdekel a másik, hogy 1-2 napi 2 perce nincsen neki írni semmit?
8/9 anonim válasza:
Abszolút nem értem ezt, én rengeteg helyen dolgoztam, olyan helyen is, aminek köszönhetően egész nap csak aludtam és dolgoztam. Erre a kettő dologra osztódott az életem, mégis minden nap tudtam pár mondatot beszélni több barátommal is. Ha más nem, akkor a WC-ről írtam nekik tojás közben. Aki 2 héten keresztül nem képes 1 percet rászánni valakire, akkor az valóban komolytalan.
9/9 anonim válasza:
tévedésben élsz! aminek 1-2 hétig tart válaszolni az egy baromi lassú villám...
az emberek figyelem, sebesség igénye és türelme is eltér. ha hirtelen közbe jön valami, azt meg lehet beszélni a másikkal. de hogy 2 hétig egyáltalán nem érsz rá reagálni sem, az azért tényleg irtó furcsa egy ismerkedésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!