Mennyire beteges szerintetek ha valaki fél attól hogy belécsap a villám?
Hát, azért nyilván van esélye, és ha megtörténik, abba az ember általában belehal.
Viszont tudtommal a villám a legmagasabb dologba csap, és kétlem, hogy egy ember lenne az, ha pl vannak mellette épületek.
Rettentően kevés az esélye, viszont - mivel potenciálisan igenis bekövetkezhet - "beteges" dolognak egyáltalán nem tartom.
Bármennyire kevéssé valószínű; de én is félek, hogy belém csap, szóval át tudom érezni a helyzeted ilyenkor. :D
Nem tartom betegesnek, de azért túlzásba is lehet ezt vinni.
Tesóm nagyon fél a villától. Attól is, hogy bellcsap, de attól is, hogy a házba. Én épp a másik véglet vagyok. Szeretek kint lenni és fotózni zivararkor. Nem egy alkalommal csapott már 20-30 méterre, de ez sem tántorít el ettől. Én csodálom ezt a hatalmas energiát, és nagyon szépnek tartom.
Én sem tartom nagynak az esélyt arra, hogy épp belém csap, mert arra azért mindig ügyelek, hogy ne én legyek 50 méteres körzetben a legmagasabb pont. Azért a villám is fizikai törvények szerint működik, amivel ha valaki nagyjából tisztában van, minimalizálható egy villámcsapás elszenvedésének esélye.
Én kiskoromban féltem csak ettől nagyon, annyira hogy házon belül sem mentem fémtárgy közelében viharban. :D
Nyilván idősebb/felnőtt korban ez már nem normális, ha negatív hatással van az életedre, akkor talán keress segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!