Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell elégedetlenkednie...

Miért kell elégedetlenkednie a lányomnak? 54/ff

Figyelt kérdés

Nemrég értem haza. Futárként dolgozom. Nap közben felhívott, ha járok boltban, kéri, vegyek 3 kinder tejszeletet (kb 1 valósította meg gyerekkori vágyát, hogy többet összerakjon és "szendvicsként" egye meg), mert a kisboltban nem kapott. Megint ezt akarta csinálni. Úgy alakult, hogy voltam boltban, de sokaltam az árát a tejszeletnek, ezért nem vettem, hanem 2 Balaton bummot. Tudtommal azt is szereti. Ehhez képest egy köszönömöt nem mondott, hanem berakta random valahova a hűtőbe. Mondtam neki, hogy sokaltam az árat, ezért nem vettem, de helyette kapott 2 másik dolgot, de erre csak húzta a száját, hogy nem ezt kérte, pláne mert az minden, csak nem krém. Mire mondtam neki, hogy jó dolgában már nem tud mit csinálni. Utána visszament a szobájába folytatni a dolgát.

Akkora nagy faxság, és mégis fel**eszem rajta az agyam.

2021. aug. 18. 23:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
81%
Látom itt nagyon eltérnek a vélemények, mindenesetre ebből ekkora ügyet csinálni...
2021. aug. 19. 00:16
 22/25 anonim ***** válasza:
55%

Megértelek mindkettőtöket: te kedves szerettél volna lenni a lányoddal, figyeltél rá, de rajtad kívülálló dolog miatt nem sikerült, pedig gondoltál rá.

Ő kigondolt valamit, és azt azonnal teljesíteni akarta volna: azonnali kielégülésre vágyott.

Sajnálom, hogy így alakult, max. azt tudod tenni, hogy elmagyarázod neki, hogy szereted, kiemelsz 1-2 jó tulajdonságát, de elmondod, hogy amit tett, az nem volt jó dolog, mert te egy rajtad kívülálló dolog miatt nem tudtad teljesíteni a vágyát, de mégis kimutattad a szeretetedet felé. Tanuljon meg várni a lány a vágyaira.

2021. aug. 19. 05:41
 23/25 anonim ***** válasza:
67%
Amikor a sötétség, találkozik a hisztivel...
2021. aug. 19. 07:57
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem pedig te tök rendes voltál vele. Írtad hogy össze kell húzni a nadrágszíjjat, a tejszelet nem fért bele, de te azért még vittél neki édességet. Szerintem ez így rendben van.

Azért egy 20 évesben legyen már annyi, hogy ha te ezt így elmondod neki, hogy miért nem azt kapott akkor, még ha nem is tetszik neki, de nem hisztizik.

Arról nem is beszélve, hogy már kb nem is emlékszem mikor kaptam utoljára, csak kedvességből édességet a szüleimtől pedig csak 18 vagyok.🤷‍♂️

2021. aug. 19. 11:03
 25/25 anonim ***** válasza:
69%
Ez nevetséges viselkedés egy 20 evestol, mind az hogy bevagja a durcit, mind pedig az hogy ossze akarja ragasztani a tejszeletet es szendvicskent enni....
2021. aug. 19. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!