Miért kell elégedetlenkednie a lányomnak? 54/ff
Nemrég értem haza. Futárként dolgozom. Nap közben felhívott, ha járok boltban, kéri, vegyek 3 kinder tejszeletet (kb 1 valósította meg gyerekkori vágyát, hogy többet összerakjon és "szendvicsként" egye meg), mert a kisboltban nem kapott. Megint ezt akarta csinálni. Úgy alakult, hogy voltam boltban, de sokaltam az árát a tejszeletnek, ezért nem vettem, hanem 2 Balaton bummot. Tudtommal azt is szereti. Ehhez képest egy köszönömöt nem mondott, hanem berakta random valahova a hűtőbe. Mondtam neki, hogy sokaltam az árat, ezért nem vettem, de helyette kapott 2 másik dolgot, de erre csak húzta a száját, hogy nem ezt kérte, pláne mert az minden, csak nem krém. Mire mondtam neki, hogy jó dolgában már nem tud mit csinálni. Utána visszament a szobájába folytatni a dolgát.
Akkora nagy faxság, és mégis fel**eszem rajta az agyam.
Jó most gondolom nem haragudott meg egy életre, meg sokszor hálátlanok a gyerekek, bár 20 évesen azért lehetnének nagyobb problémai mint hogy kinder tejszelet helyett balatont eszik. Ezek szerint nem él rossz körülmények között.
#6 az ilyenek miatt lesz sok gyerek lelki sérült, aki a saját gyerekére legyen az akármilyen idős, kezet emel annak nem való gyerek! Pláne egy ilyen apróság után!
Tényleg érdemes volt ezt kiírni kérdésbe?
Miért nem vettél neki 2db vagy 1db tejszeletet inkább?
Szeretem a balaton bummot de a bumm meg a tejszelet közel sem hasonlítanak.
A bumm az kemény a tejszelet meg puha.
Nyilván nem tudom hogy hány éves a lányod de ha még tini akkor csak vedd meg azt a fajta csokit amit kért. Az is jogos hogy nem akarsz otthagyni 450 forintot csak a csokikért sóval csak vegyél kevesebbet és ne ide írogass hanem a lányodnak mond el hogy kevés a fizetésed ahhoz hogy ennyi sok csokit vegyél neki.
Pont most ment a kinderes reklám a tv-ben xdddd
Am a #14 miért lett lepontozva? Szinte ugyanazt mondja amit a #15 mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!