Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell elégedetlenkednie...

Miért kell elégedetlenkednie a lányomnak? 54/ff

Figyelt kérdés

Nemrég értem haza. Futárként dolgozom. Nap közben felhívott, ha járok boltban, kéri, vegyek 3 kinder tejszeletet (kb 1 valósította meg gyerekkori vágyát, hogy többet összerakjon és "szendvicsként" egye meg), mert a kisboltban nem kapott. Megint ezt akarta csinálni. Úgy alakult, hogy voltam boltban, de sokaltam az árát a tejszeletnek, ezért nem vettem, hanem 2 Balaton bummot. Tudtommal azt is szereti. Ehhez képest egy köszönömöt nem mondott, hanem berakta random valahova a hűtőbe. Mondtam neki, hogy sokaltam az árat, ezért nem vettem, de helyette kapott 2 másik dolgot, de erre csak húzta a száját, hogy nem ezt kérte, pláne mert az minden, csak nem krém. Mire mondtam neki, hogy jó dolgában már nem tud mit csinálni. Utána visszament a szobájába folytatni a dolgát.

Akkora nagy faxság, és mégis fel**eszem rajta az agyam.

2021. aug. 18. 23:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Ez olyan, mintha kértél volna a mekiben 3 bigmacet, de az drága volt, ezért kaptál 2 kis kólát
2021. aug. 18. 23:31
 12/25 anonim ***** válasza:
42%

Jó most gondolom nem haragudott meg egy életre, meg sokszor hálátlanok a gyerekek, bár 20 évesen azért lehetnének nagyobb problémai mint hogy kinder tejszelet helyett balatont eszik. Ezek szerint nem él rossz körülmények között.

#6 az ilyenek miatt lesz sok gyerek lelki sérült, aki a saját gyerekére legyen az akármilyen idős, kezet emel annak nem való gyerek! Pláne egy ilyen apróság után!

2021. aug. 18. 23:32
 13/25 anonim ***** válasza:
37%
Bocsánat 9-eshez szólt nem 6-oshoz
2021. aug. 18. 23:33
 14/25 anonim ***** válasza:
48%
Kérded ezt tőlünk... Miért nem tőle? 20 évesen egy kib*szott csokin duzzog? Xdd ez vicces
2021. aug. 18. 23:36
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

Tényleg érdemes volt ezt kiírni kérdésbe?

Miért nem vettél neki 2db vagy 1db tejszeletet inkább?

Szeretem a balaton bummot de a bumm meg a tejszelet közel sem hasonlítanak.

A bumm az kemény a tejszelet meg puha.

Nyilván nem tudom hogy hány éves a lányod de ha még tini akkor csak vedd meg azt a fajta csokit amit kért. Az is jogos hogy nem akarsz otthagyni 450 forintot csak a csokikért sóval csak vegyél kevesebbet és ne ide írogass hanem a lányodnak mond el hogy kevés a fizetésed ahhoz hogy ennyi sok csokit vegyél neki.

2021. aug. 18. 23:40
 16/25 anonim ***** válasza:
6%
#12. Egy gyerek (ez esetben fiatal felnőtt) nem hal bele egy-két atyai pofonba. Főleg ha a gyerek volt a hülye. Na de könyörgöm. Nem egy 4 éves kapott volna pofont. Hanem egy 20 éves!! Amíg a szuleimnel laktam az ő szabalyaik voltak, lehettem akármennyi idős. Az ő házuk az ő szabályaink. Az én házam, az én szabályaim. Ennyi
2021. aug. 18. 23:41
 17/25 anonim ***** válasza:
9%
*szabályaik
2021. aug. 18. 23:42
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

Pont most ment a kinderes reklám a tv-ben xdddd

Am a #14 miért lett lepontozva? Szinte ugyanazt mondja amit a #15 mond

2021. aug. 18. 23:44
 19/25 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem vennél neki fosos instant leveseket, összegyűjthetnéd azt a pár forintot, és vehetnél neki olyat, amilyet szeretne. Ennyire szarrágónak lenni...
2021. aug. 19. 00:01
 20/25 A kérdező kommentje:
Foleg, hogy azokat a fo$os halas instant leveseket nagyon szereti.
2021. aug. 19. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!