A dél-koreaiak milyen emberek?
Zárkózottak, nehezen barátkoznak, fontos nekik a külső, a divat, a smink. k
Képet küldenek az aznapi főztjükről, nem szeretik a fizikai kontaktust, nem beszélnek az érzelmeikről és lenézik a ducikat. Nekem ez a tapasztalatom, 4 internetes barátkozás alapján.
Mindenhol kerestem koreaiakat, mivel az országukkal kapcsolatban minden érdekel, de csak olyanokat tálaltam, akik nem tudnak magyarul.
Mindig angolul beszélni nekem meg fárasztó.
Ti hol találtatok olyanokat, akik tudnak magyarul?
Szerintem aranyosak es nyitottak (nem mindenki termeszetesen). Koreaban elek. A barataim imadnivaloak es nyitottak. Van, hogy az utcan is megallitanak vagy csak random helyen elkezdenek velem beszelgetni.
De mint mondtam, nem mindenki ilyen. Vannak akik nem szeretnek nyitni masok fele egyaltalan.
Nem neznek furcsanak a kinezetunk miatt egyaltalan. Nem igazan erdekli oket oszinten szolva. Marmint az, hogy milyen europai vonasaink vannak. A divat es stb viszont valoban erdekli oket de tobbnyire a koreai divat erdekli oket nem a nyugati.
24/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!