Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok magam dönteni...

Miért nem tudok magam dönteni gyakorlatilag semmiben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az lenne, hogy tényleg semmiről sem tudok dönteni. Úgy érzem nekem nem számít. Az égvilágon semmi sem számít nekem ezért nem tudok magamtól dönteni. Tegnap odajött hozzám egy fiú, és a fej és írás játékkal döntöttem el, hogy szóba álljak - e vele, ugyanis nem kaptam senkitől sem erről utasítást. Az érmet még régebben adta az örökbefogadó nővérem, miután egyedül maradtam. Azt mondta, ha magam vagyok, és döntenem kell csak dobjam fel az érmet. Majd ha találok valakit, egy fiút én is meg fogok változni. Ezeket mondta nekem. Ez a fiú kedvesnek tűnik. Szerintetek mit kéne tennem? Tényleg nem számít nekem semmi, de magamtól kéne döntéseket hoznom.

2021. aug. 18. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Erről egy dal jutott az eszembe.
2021. aug. 18. 11:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Dal?
2021. aug. 18. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Komolyan létezik ilyen ember? O.o
2021. aug. 18. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehetne tippelgetni ha ismernénk az életed, de persze azok is csak elmélkedések lennének. Ezek sokkal mélyebb gyökerekkel rendelkező problémák, minthogy pár sorral majd valami random figura itt megváltja az életed.

Valójában senki nem fogja élőben sem, semmilyen srác, barátnő vagy családtag. Neked kellene dolgozni ezen, felkutatni a miérteket, mert így csak egyre nehezebb lesz ebből kijönni és építeni valamit.

2021. aug. 18. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát rajtam kívül lehet nincs több.

2021. aug. 18. 13:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van, csak nehéz.

2021. aug. 18. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Amikor döntesz valami mellett, akkor a másik lehetőségről automatikusan lemondasz. Amíg nem döntöttél, addig nem mondtál még le semmiről, és lehet, hogy ez a komfortzónád.

Megkérdezhetem, nem vagy-e mérleg véletlenül? :D

2021. aug. 18. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!