A boltban a kasszás viselkedése nagyon mélyen érintett. Vajon miért volt ilyen?
Egy négybetűs, nagy élelmiszerboltban 10.000 Forintossal fizettem a kb. 2.000 Forintnyi vásárlásom után.
A kasszás rosszul adott vissza, majdnem becsapta magát, mert többet akart visszaadni, mint amennyit odaadtam neki. (5000+2000+1000 = 8000 Ft visszajáró helyett 10000+2000+1000 = 13000 Forintot adott).
Amikor szóltam neki, csak unottan rámnézett, és kb. "mit pampogsz te itt" nézéssel kicserélte a 10.000 Forintost egy 5.000 Forintosra.
Egy köszönöm sem hagyta el a száját, csak én éreztem magam kellemetlenül, hogy megzavartam abban, hogy átcsessze magát.
A leggázabb, hogy egy kb. 25 éves csinos lány volt a kasszás, nem is valami idős valaki.
Nekem nagyon rosszul esett a történet. Sohasem esik jól, ha valaki teljesen hálátlan és rideg valamilyen jó cselekedet után.
Vajon mért volt ilyen?
Hát ezt tényleg kár volt kiemelni... annyira nem történt nagy dolog.
Én olyat lattam idén hogy a penztarosok egy nőt végtelenül megaláztak hogy nincs igazi maszkja, hanem a kabát cipzáros gallérját húzta föl az arcára ( pont annyira takart mint egy maszk) ocsmányul hangosan beszeltek róla egymas között a vevők füle hallatára, majd hívták a biztonsagi őrt aki kirangatta a sorból a nőt és kidobta. pedig a szalagon voltak már a cuccai. Nem engedték kifizetni. A nő azt se tudta mi van, nagyon ocsmányul bantak vele. Írtam egy panaszlevelet, nem tudom volt e hatása.
Az ilyen alantas munkahelyeken dzsungeltörvény uralkodik, a dolgozók egymást is szapulják, a főnökeik megalázzak őket.alig várják, hogy visszaadhassák másnak a rosszat, pl a szerencsétlen vevőknek.
OFF: az utolsónak vagy a szövegértéssel van komoly gondja, vagy másik kérdéshez akart inni.
Kérdező, én megértelek, de nem szabad a szívedre venni. Tisztelet a kivételnek, de a pénztárosok általában nem az eszükről és a kiegyensúlyozott életükről híresek, náluk, proliknál meg eléggé jellemző, hogy másokon vezetik le a feszültséget.
Ha gyengének, bizonytalannak látszol, akkor nagy az esélye, hogy veled fognak flegmázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!