Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A boltban a kasszás viselkedés...

A boltban a kasszás viselkedése nagyon mélyen érintett. Vajon miért volt ilyen?

Figyelt kérdés

Egy négybetűs, nagy élelmiszerboltban 10.000 Forintossal fizettem a kb. 2.000 Forintnyi vásárlásom után.

A kasszás rosszul adott vissza, majdnem becsapta magát, mert többet akart visszaadni, mint amennyit odaadtam neki. (5000+2000+1000 = 8000 Ft visszajáró helyett 10000+2000+1000 = 13000 Forintot adott).

Amikor szóltam neki, csak unottan rámnézett, és kb. "mit pampogsz te itt" nézéssel kicserélte a 10.000 Forintost egy 5.000 Forintosra.

Egy köszönöm sem hagyta el a száját, csak én éreztem magam kellemetlenül, hogy megzavartam abban, hogy átcsessze magát.

A leggázabb, hogy egy kb. 25 éves csinos lány volt a kasszás, nem is valami idős valaki.

Nekem nagyon rosszul esett a történet. Sohasem esik jól, ha valaki teljesen hálátlan és rideg valamilyen jó cselekedet után.

Vajon mért volt ilyen?

2021. aug. 17. 21:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%
Te még mindig nem dolgoztad föl? Ki tudja, lehet az nap történt vele valami komoly, vagy pl. fájt a feje, csikart a hasa... Annyi minden lehet. Nem mindegy igazából?
2021. okt. 19. 22:18
 32/34 anonim ***** válasza:

Hát ezt tényleg kár volt kiemelni... annyira nem történt nagy dolog.

Én olyat lattam idén hogy a penztarosok egy nőt végtelenül megaláztak hogy nincs igazi maszkja, hanem a kabát cipzáros gallérját húzta föl az arcára ( pont annyira takart mint egy maszk) ocsmányul hangosan beszeltek róla egymas között a vevők füle hallatára, majd hívták a biztonsagi őrt aki kirangatta a sorból a nőt és kidobta. pedig a szalagon voltak már a cuccai. Nem engedték kifizetni. A nő azt se tudta mi van, nagyon ocsmányul bantak vele. Írtam egy panaszlevelet, nem tudom volt e hatása.

Az ilyen alantas munkahelyeken dzsungeltörvény uralkodik, a dolgozók egymást is szapulják, a főnökeik megalázzak őket.alig várják, hogy visszaadhassák másnak a rosszat, pl a szerencsétlen vevőknek.

2021. okt. 20. 18:33
 33/34 anonim válasza:
0%
Érintsen meg is mélyen! Ugyanis a kedvességet nem lehet pénzzel megvenni, semmit nem ér ez a nagy felvágás. A pénzed nem ment meg saját magadtól de a lelkiismereted igen.
2024. jan. 11. 09:49
 34/34 anonim ***** válasza:

OFF: az utolsónak vagy a szövegértéssel van komoly gondja, vagy másik kérdéshez akart inni.

Kérdező, én megértelek, de nem szabad a szívedre venni. Tisztelet a kivételnek, de a pénztárosok általában nem az eszükről és a kiegyensúlyozott életükről híresek, náluk, proliknál meg eléggé jellemző, hogy másokon vezetik le a feszültséget.

Ha gyengének, bizonytalannak látszol, akkor nagy az esélye, hogy veled fognak flegmázni.

2024. jan. 11. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!