A boltban a kasszás viselkedése nagyon mélyen érintett. Vajon miért volt ilyen?
Egy négybetűs, nagy élelmiszerboltban 10.000 Forintossal fizettem a kb. 2.000 Forintnyi vásárlásom után.
A kasszás rosszul adott vissza, majdnem becsapta magát, mert többet akart visszaadni, mint amennyit odaadtam neki. (5000+2000+1000 = 8000 Ft visszajáró helyett 10000+2000+1000 = 13000 Forintot adott).
Amikor szóltam neki, csak unottan rámnézett, és kb. "mit pampogsz te itt" nézéssel kicserélte a 10.000 Forintost egy 5.000 Forintosra.
Egy köszönöm sem hagyta el a száját, csak én éreztem magam kellemetlenül, hogy megzavartam abban, hogy átcsessze magát.
A leggázabb, hogy egy kb. 25 éves csinos lány volt a kasszás, nem is valami idős valaki.
Nekem nagyon rosszul esett a történet. Sohasem esik jól, ha valaki teljesen hálátlan és rideg valamilyen jó cselekedet után.
Vajon mért volt ilyen?
Ilyen jól ismered? Nem csoda, hogy pofákat vág, ha a szexuális életébe mászol.
Milyen érdekes, hogy mert szép, el van tőle várva a mosoly meg a pillogás.
13-as, egyetértek de
"A leggázabb, hogy egy kb. 25 éves csinos lány volt a kasszás, nem is valami idős valaki."
Itt a kérdezőnek több elvárása volt, mint egy öreg vagy férfi pénztárostól.
Oh e felett valahogy átsiklottam. Én mindenkitől ugyanazt várom el a diákmunkástól a nyugdíj mellett dolgozóig, legyen férfi vagy nő.
"Ez a semmiség téged mélyen érintett? Te iszonyat sértődékeny vagy."
Tudom, hogy ez eléggé "nemtörődöm" válasz, de egyetértek. És nem dolgoztam soha eladóként vagy olyanként, akinek jópofiznia kell. De annyira unalmas, hogy ha valakire nem mosolyog a másik, vagy a kollégája SEMLEGESEN viselkedik vele, akkor már koptatja a billentyűt, hogy összetört a lelke, a világ gonosz hely.
Nem mindenki rettentő ellenszenves, csak úton útfélen belebotlunk ilyenekbe. Barátaim vannak, csak nekik volt gyerekszobájuk, nem úgy mint egyeseknek.
Négybetűs, nagy élelmiszerbolt, hmm... 🤔
Megvan! Praktiker! 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!