A boltban a kasszás viselkedése nagyon mélyen érintett. Vajon miért volt ilyen?
Egy négybetűs, nagy élelmiszerboltban 10.000 Forintossal fizettem a kb. 2.000 Forintnyi vásárlásom után.
A kasszás rosszul adott vissza, majdnem becsapta magát, mert többet akart visszaadni, mint amennyit odaadtam neki. (5000+2000+1000 = 8000 Ft visszajáró helyett 10000+2000+1000 = 13000 Forintot adott).
Amikor szóltam neki, csak unottan rámnézett, és kb. "mit pampogsz te itt" nézéssel kicserélte a 10.000 Forintost egy 5.000 Forintosra.
Egy köszönöm sem hagyta el a száját, csak én éreztem magam kellemetlenül, hogy megzavartam abban, hogy átcsessze magát.
A leggázabb, hogy egy kb. 25 éves csinos lány volt a kasszás, nem is valami idős valaki.
Nekem nagyon rosszul esett a történet. Sohasem esik jól, ha valaki teljesen hálátlan és rideg valamilyen jó cselekedet után.
Vajon mért volt ilyen?
6
Nő vagyok én is,bocs,ez a szavam járása ha egy nő látványosan savanyú uborka. Pláne ha ilyen jófej és becsületes volt vele egy vevő. Bocs,ha sértette a lelkedet. ;)
3as voltam
#8: évek óta járok abba a boltba, a csajszi 2-3 éve biztosan ott dolgozik.
De a frigid az stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!