Mit csináljak, ha félek a vírustól?
26/N vagyok, még S szüleimmel élek. Anya veszélyeztetett, Apa 70 eves. Mindenki megkapta a 2 db védőoltást.
Sajnos több ismerősöm is elvesztette valamelyik családtagját a vírus miatt.
Mindig viselem a maszkot, most is, ha zárt helyen vagyok.
Úgy alakult, hogy pénteken hivtak bulizni barátnőim. 2 Eve nem voltam. Nagyon szeretnek menni. ez egy zárt szórakozóhely lesz. Figyelek, hogy nem iszom más után, mosom a kezemet és nem nyulkalok a szemembe.
De őszintén, félek.mit tegyek, hogy ez elmúljon?
Sok sofőr ismerősömmel beszéltem,ők is azt mondják túl van reagálva az egész és erre már külföldön is jönnek rá az emberek,több országban tüntetnek is csak azt az itthoni újságok nem írják meg.
Dániában például október valahánytól nem kell semmilyen oltási kártya,nem lesznek megkülönböztetve az emberek sem,az az sehol sem fogják kérni az országon belül,vissza tér a normális élet,azt hiszem ezt valamilyen külföldi újság is megírta egy hete.
Tavaly én is sofőr voltam, covid idején is mentem sok helyre, semmi bajom nem lett szerencsére.
Beszélgettem szlovák,cseh,lengyel, német,török,holland osztrák,olasz,szlovén,román,emberekkel,láttam mi folyik ezekben az országokban?
Sokan azt mondták túl van reagálva ez az egész és be kell valljam igazuk is van.
Nyilván valóban van vírus,mert ismerek embereket akiknek komoly és könnyű lefojású volt, sajnos volt olyan is aki meg halt de az azért volt legtöbbször mert a drága orvos csak haza küldte a beteget.
Túl van reagálva ez az egész vírus,régen azt hiszem az ebola volt azt is sokszor mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!