A nővérem reggelente állandóan befoglalja a fürdőszobát. Mit csináljak?
Korán fent van, mindig hamarabb mint én. Sokszor van hogy felkelek, nekem is kéne menni végezni a dolgaim, esetleg ciklusom van, de ő minden egyes reggel bent tölt legalább egy órát.
Nálunk egybe van a fürdő és wc, és mindig azt csinálja hogy bemegy, leül kakilni, közben facebook, insta, email, minden személyes profiljat átgörgeti, híreket olvas, szerintem 20 percet siman ül a vécén. Vannhogy a kv-ját is beviszi... Utána zuhanyzik, hajat mos, stb. stb., tehát baromi sokat bent van és nincs tekintettel rám, hogy nekem is be kéne mennem. Meg hogy ő megy dolgozni és elsőbbséget élvez... 23 éves amúgy, ha itt van a pasija akkor persze egyből be tud gyorsulni...
Ilyen esetben mit tanacsoltok nekem? Sajnos olyan tipus vagyok hogy nem tudok korán elalaudni, tehát nem igazan tudok előtte ébredni, valami kompromisszumos megoldás kéne.
A, kezd te a fürdőszobázást;
B, Add ki neki, hogy pl.: 20 perce van, és mérd az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!