Mit csináljak, hogy a macska ne pisilje le állandóan a fürdőszobaszőnyeget?
MIkor kezdte? Új fajta almot kapott? Ideiglenesen nem lehet az almot áthelyezni, és kizárni a fürdőből?
Nálam egy időben mindenbe belepisiltek, ami doboznak tűnt. Lavorba, cipősdobozba, ruháskosárba stb... Nem volt más megoldás, mint megakadályozni őket benne. Aztán belátták, hogy csak az alom van, azóta csak abba járnak, már kint maradhat a lavor, bármi, nem pisilnek már bele.
Esetleg próbáltál már két almot? Hogy egyikbe kakáljon, másikba pisiljen?
néhány hete kezdte. Ilyen almot úgy fél- egy éve használ, és egyébként rendszerint abba pisil, de ha lerakom a szőnyeget, vagy bármi mást, annak nem tud ellenállni..:) Végülis megoldható az alom áthelyezése is, de mivel kicsi a lakás, mindenképp a fürdő a legjobb (és az egyetlen épeszű) megoldás. Bár egy próbát megér, köszönöm :)
Ugyan nem vagyok orvos, de én elsősorban viselkedésbeli problémára gondolok, és nem egészségügyire, mert semmi más változást nem vettem észre rajta. De ha nem sikerül leszoktatni sehogy, akkor megkérdezem a dokit, köszi azt a választ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!