Mit csináljak, hogy a macska ne pisilje le állandóan a fürdőszobaszőnyeget?
Figyelt kérdés
5 éves ivartalanított cicánk van. Mostanában szokott rá, hogy oda pisil. Már áztattam ecetes vízben, szódabikarbónásban, fehérítősben, de semmit sem érnek, ugyanúgy rápisil. Már vettem másikat is, azt is lepisilte... Máshova nem pisil a lakásban.2014. febr. 17. 08:55
11/14 anonim válasza:
Vagy kend be ecettel, vagy citromlével-ez kevésbé büdös! De egyszerű, ne tedd le! Aztán leszokik róla, pár hét múlva visszateheted!
12/14 A kérdező kommentje:
Beszórtam borssal- nem hatotta meg különösebben :) Másnap ruta illóolajat cseppentettem rá, azt állítólag utálják a macskák. Hát az enyém nem.
Valószínű az lesz akkor a megoldás, hogy nem hagyom lent a szőnyeget, remélem hamar leszokik róla...
2014. febr. 20. 07:49
13/14 anonim válasza:
A te macskád aztán kitartó :DDD
14/14 anonim válasza:
Nagyon régi a kérdés, de gondoltam ide írom a tapasztalatomat, hátha valakinek még jól jön valamikor. Egy időben nekem is lepisilte az egyik cicám a fürdőszoba szőnyeget. (ez akkor alakult ki nála, amikor ide került hozzánk egy másik cica is, es folyton"balhé" volt az almok körül) én is próbálkoztam mindennel. Végül úgy szokott le róla, hogy egy jo ideig csak akkor volt lent a szőnyeg, amikor fürödtünk. Fürdés után rögtön feltettük a kád szelere. Ott nem pisilte le, es a kőre sem pisilt. Hónapokig csináltuk így, es leszokott róla. Most mar jo ideje nem kell felszednunk. Sajnos a macska vizeletet nagyon nehéz eltávolítani! Meg ha mi nem is érezzük, ők igen. (a kövön is!) vannak speciális macskavizelet eltávolító készítmények. En mindig tartok itthon, es azzal fújom be a követ, vagy bármit (mielőtt kimosom, lemosom) ha baleset történik. Különben ők ugyan olyan jól érzik a szagot, amit mi már rég nem. Hát, ez van. Sokkal jobb a szaglasuk.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!