A macskám állandóan hány, hasmenése van, és összepisili a fürdőszobaszőnyeget. Mitől lehet ez?
Azonnal orvoshoz kellene vinni. Ha ennyit hányt, valószínűleg infúzióra lesz szüksége.
Más tünetek? Bágyadt, kedvetlen és levert, szőre csapzott, görcsei vannak és a pupillája tág?
Igen, elég levert és kedvetlen. Bár változó... mert miután hányt, utána nem sokkal dörgölőzött, meg nyávogott, meg kuncsorgott. De nem adtam neki kaját most, csak inni, de azt is kihányja... : (
Most meg megint olyan levert...
Ajjaj, ha a víz sem marad benne, az elég nagy baj. Sajnos így sok folyadékot és sót veszít, amit pótolni kellene.
Sajnos, ha dörgölőzött, nyávogott, nem biztos, hogy jókedvében csinálta, inkább fel akarta magára hívni a figyelmet.
Igen, én is aggódok érte, bár már egy ideje szerencsére nem hányt. Nemrég ivott vizet. Egyébként nagyon sokat iszik most.
Na basszus elkiáltottam... megint hány.... : (
Ezt már nem bírom! Egy az hogy sajnálom szegényt, másik meg hogy egyfolytában súrolnom kell a szőnyeget! Hajnali fél egykor...
Most meg ráadásul nem is tudom orvoshoz vinni.... : (
Jajj Istenem, úgy aggódok érte! : (
Köszönöm a válaszokat!
Az a legrosszabb, hogy tudom, hogy most jelenleg, semmit nem tudok neki csinálni.. : (
Szőlőcukrod van? Rakhatnál a vizébe. Esetleg mézet.
Remélem, kihúzza reggelig, de akkor nyomás az állatorvoshoz. Biztos kap valami immunerősítő injekciót, szerintem infúziót is.
Nem tudsz a kozelbe valami allatkorhazat? Vagy biztos van ugyeletes orvos..hol laksz?
Nagyobb eselyei lennenek, ha latna egy doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!