LittleDreamer14 kérdése:
Találtam egy cirmicicát. Nagyon kicsi. De eszik, meg iszik, csak éppen nem tudja az almot, és így xar. Kék a szeme neki még szal kb 4-5 hetes lehet. Nagyon kicsi, és állandoan igényli a figyelmet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
nekem erre nincs energiám...2013. jún. 16. 19:45
1/5 anonim válasza:
Add oda egy olyan ismerősödnek,akinél jó helye van. Egyébként az alomra hamar rászoknak. Megmutatod neki 3-4 alkalommal és tudni fogja. :)
2/5 anonim válasza:
Sok figyelmet nem igényel. Én már felneveltem egy cicust akit 2 hetesen mentettem meg a haláltól. A nap nagy részében úgyis csak alszanak. Amikor felébred enni és inni kell Neki adni utána pedig gyengéden masszírozni a pociját majd alomra tenni és az első mancsaival egy kicsit megkaparod vele a homokot. Hamar rá fog szokni.
3/5 A kérdező kommentje:
de ez a cica folyton nyávog, és addig nem nyugszik meg míg az ölembe nem veszem itt dorombol elalszik, aztán ha leteszem valahova újra addig ordít míg nem veszem az ölembe...
2013. jún. 16. 20:34
4/5 anonim válasza:
Azért mert most Te vagy az Anyja. Kell Neki a meleg. Zacsit töltsd meg langyos vízzel és tedd bele egy dobozba/kosárba arra pedig tegyél törülközőt és tedd mellé a cicát. Én anno így oldottam meg.
5/5 anonim válasza:
A kicsiknek nagyobb a hőigénye, s anyja híján nálad keresi a meleg ölelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!