Találtam egy nagyon kicsi macskát kb.2-3 hetes lehet. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon kicsi macskát kb. 2-3 hetes lehet. Mit csináljak vele? Mit lehet adni neki enni ilyenkor, hova tegyem? stb.2013. máj. 30. 18:31
1/11 anonim válasza:
Ha még tényleg olyan pici akkor még szopik, de az anyja nélkül valószínűleg elpusztul. Esetleg állatorvoshoz vidd el, kérdezd meg hogy te tudnád e valahogy etetni, talán már szilárdat is eszik.
2/11 anonim válasza:
Nehéz dolgod lesz. Olvass bele ebbe a hivatkozásba!
3/11 anonim válasza:
A legjobb, ha visszaviszed oda, ahol találtad. A mamája keresi. Arra, hogy megtalálja, nagyobb az esély, mint arra, hogy felneveled.
4/11 A kérdező kommentje:
már két napja ott feküdt csak eddig nem vettem észre csak nekem is mondták... nem hinném, hogy keresné az anyukája
2013. máj. 30. 18:58
5/11 anonim válasza:
én egyszer felneveltem egy ilyen pici cicát mert az anyukája nem volt hajlandó foglalkozni vele egyedül hagyta aztán később bántotta is, annyira sajnáltam. Felforralt tehéntejjel etettem naponta többször és szinte egész nap vele voltam mig meg nem erősödött, figyeltem nehogy kihüljön beszéltem neki sokat és szerencsém volt életben maradt és annyira okos cica lett belőle ő volt a család kedvence szerintem ő magáról nem is tudta hogy macska mindig csak emberkkel foglalkozott követett minket mindenhova, ha leültem az ölembe ugrott rögtön, ha pl véletlen nem vele foglalkoztam a házimat írtam elvette tőlem a tollat és megrágta ,az ajtót is egyedül ki tudta nyitni hogy felugrott a szekrényre és onnan piszkálta a kilincset stb pedig sose tanitottuk semmire
6/11 A kérdező kommentje:
értem köszi...
2013. máj. 30. 19:05
7/11 A kérdező kommentje:
mit csináljak vele ha csipás az egyik szeme, a másik meg ki sincs nyílva?
2013. máj. 30. 19:36
8/11 anonim válasza:
Kamilla teával mosogasd! Jó lenne ha levinnéd orvoshoz, ad neki féreghajtót is és megnézi a szemét. Lehet hogy beteg és gyógyszer kell neki. Meg ajánlani is tud tápszert.
9/11 anonim válasza:
Vegyél neki cica tejet,vagy laktóz mentes tejet! Ez ugyanaz,csak olcsóbb a literenkénti ára,és szinte minden áruházban kapható! Benti cica lesz? Mindenképp állatorvos,de szerintem várj vele,mert ha esetleg nem eszik,és elpusztul,akkor a dokira költöttél pár ezer ft-ot a semmire! :( Saját tapasztalat... Bár lehet akkor is elvinném... :)
10/11 anonim válasza:
Ezt a videót most találtam, szerintem hasznos lehet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!