Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kell állandóan a fürdősz...

Miért kell állandóan a fürdőszobatükörből fényképezkedni?

Figyelt kérdés
Miért csinálnak magukrol a kislányok/kisfiuk annyi self-shot képet, ráadásul a tükörből, tök mindegy, hogy szépen kiöltözve vagy pucéran (mert ugyis minden 16 éves TÖKÉLETES)? Meg akarják mutatni milyen mosogép van otthon? Mert, hogy látszik a képen a zsir telo addig megértem! Miért nem hivja oda anyut, aput, hogy csináljon róla egy szép képet? Szégyelne olyankor már pózolni? Pedig ugyis megy ki a kép közösségi oldalakra, ahol a világ láthatja?!
2010. márc. 27. 20:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%

1, azért, hogy legyen mit kérdezned

2, igen, mert meg akarom mutatni milyen a mosógépünk

:))

2010. márc. 27. 20:49
 2/20 anonim ***** válasza:
48%

erre nincs magyarázat :D

ha neked nem tetszik akkor csináltass "anyuval, apuval" egy képet és pózolj ott.

naszija :D

2010. márc. 27. 21:07
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem. Már szinte minden telefonon, fényképezőn van időzítő is, az a 10 mp kibírható lenne, és normális kép lenne a végeredmény.
2010. márc. 27. 21:09
 4/20 anonim ***** válasza:
57%

én is így fotózok.

nem lóg bele a zsír telóm, mert fényképezővel készült. kva durva gép, de nem hiszem h. bárki tudná róla...

és igenis fotóz anyu is, neki is ugyanúgy pózolok mint amúgy.

nem kell általánosítani!

2010. márc. 27. 21:10
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Hogy mindenki láthassa a zsíratomkirály mosógépünk,és a wc kefénk;)
2010. márc. 27. 21:20
 6/20 anonim ***** válasza:
63%
Talán csak ottvan nagy tükör, vagy ott jok a fényviszonyok..Erre még nemgondoltál?-.-"
2010. márc. 27. 21:49
 7/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudják hogy nevetségesek az ilyen képek. Azt hiszik hogy menők közbe meg mindenki csak röhög már az ilyeneken.
2010. márc. 27. 21:58
 8/20 A kérdező kommentje:
Ne mondjad már, hogy dupla ablak van a fürdőszobátokon (fényviszonyok), meg hogy olyan tükör van beállitva, ami kb térdmagasságban kezdödik (nagy tükör).duplaFAIL.
2010. márc. 27. 22:05
 9/20 anonim ***** válasza:
48%

1. mert ez a divat/menő (szerintem egz cseppet sem az)

2. mert nem kell kimozdulniuk a házbol, hogy megmozgassák azt a hamburgerrel teli hájas seggüket.

3. mert a tükör elött nem látják az emberek hogy mekkora rib*ncos pózban áll.

4. mert megmutathatják a menő fényképezőgépüket, telefonukat.

5. mert nem ismerik az önkioldót

6. mert látják hogy milyen pózokban állnak, milyen az arcuk stb. nem, mind ha az anyu/apu fényképezné

nos...azthiszem hogy kb ennyi miatt...brr..szánalmas

2010. márc. 27. 22:10
 10/20 A kérdező kommentje:
ja, de vajon enélkül is meglenne a heti 2 numera? vagy keveset mondtam?
2010. márc. 27. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!