A Madame Tussaud's Múzeumban szabad fényképezkedni?
és kik vannak ott kiállítva?
fel tudnátok sorolni pár személyt?
Ez mindig változik az aktuális "trenddel". Tavaly nyáron voltam akkor pl Zack Efron és Miley Cyrus volt a sláger. De vannak akiket mindig megtalálhatsz pl Bradt Pitt és Angelina Jolie, David Backem, királyi család, Einstein, Shrek, Will Smith, Jim Carrey, Daniel Radcliffe, Orlando Bloom, Obama. Johnny Deppet pont akkor vették viszsa mikor ott voltunk, szóval vele nem tudtunk képet csinálni.
De amúgy sportolóktól kezdve politikusokon és írókon át a színészekig minden van, szóval biztosan találsz kedvedre valót.
De Hitlerrel tudtommal tilos fényképezkedni. Meg a többi diktátorral. :)
Hugh Laurie, Rowan Atkinson, Doctor Who színészek szobrai vannak bent?
kösz, azóta már voltam ott :)
am Hitlerrel, Sztálinnal, Leninnel, minden ilyen diktátorral lehetett
de Doktor Who-s szereplők nem voltak sajna, pedig én is örültem volna
:DD az a lényege hogy fényképket csinálj.
:Victoria&David Bachkem Britney Spears Rihanna Madonna JB Hitler Beyonce Einstein Justin Timberlake E.T Arnold Swarcenegger(nemtudomhogykelleirnixd)Királyi család Obama One Dircetion Winston Churchil :))meg még sok. de van félelmetes része is:) meg történelem bemutató taxival:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!