Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szokás fényképezkedni? Bővebben lent.
Én eddig csak olyan esküvőn voltam, ahol a pár az esküvő után ment el fényképezni és a násznép várta őket az étteremben, ahová zenekísérettel vonultak be.
Én az esküvő utánra tenném, mert így a legegyszerűbb megoldani.
Nme a szokás a fontos hanem az hogy nektek mikor jó.
A smink a frizura esküvő előtt még tökéletes.
Voltam már pár esküvőn, de a fiatal pár előbb fényképezkedett és utána mentek át az étterembe. Sosa nem volt ebből semmi baj, mert a régi barátok, ismerősök elbeszélgettek, az asztalokon meg volt 1-2 könnyed falat, ital. Szerintem nyugodtan menjetek előbb fényképezkedni, nem fog elszaladni a násznép.:D Ráadásul egy ebéd után, még a ruha is jobban feszül:D
Sok Boldogságot!
Nálunk a fényképezkedés volt előbb, utánna polgári, utánna vacsora.
Mindennek van előnye:
Ha előbb van a fényképezkedés, akkor még szebb a smink, a ruha, a frizura.
Ha esküvő után van, akkor már felszabadultabb a pár, ami szintén előnyös a fotó szempontjából. Csak akkor nem árt egy sminkes, aki kiigazítja a lecsókolt sminket.
12:57-es
Teljesen ugyanígy volt nálunk is.Elmentünk az étteremhez,mi is tudtunk inni egy kicsit,mert majd 40fok volt,utána nyitótánc,aztán csendben elvonultunk fényképészhez,ez alatt mindenki elmehetett wc-re vagy átöltözhetett,aki nagyon éhes volt,annak aprósüti,kuglof volt az asztalon,kb.egy óra alatt végeztünk és utána jöhetett a vacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!