26/N vagyok, még S szüleimmel élek. Anya veszélyeztetett, Apa 70 eves. Mindenki megkapta a 2 db védőoltást.
Sajnos több ismerősöm is elvesztette valamelyik családtagját a vírus miatt.
Mindig viselem a maszkot, most is, ha zárt helyen vagyok.
Úgy alakult, hogy pénteken hivtak bulizni barátnőim. 2 Eve nem voltam. Nagyon szeretnek menni. ez egy zárt szórakozóhely lesz. Figyelek, hogy nem iszom más után, mosom a kezemet és nem nyulkalok a szemembe.
Dobd ki a Tv-t,ne halgass rádiót,oltsd be magad ha nagyon akarod, úgyis ez a cél hogy mindent az emberekre eroszakoljanak.. aztán kész úgysem lesz amúgy semmi bajod.
2021. aug. 17. 18:14
2/13 anonim válasza:
Menj el. Nem veszélytelen, hazudni felesleges, viszont nem élhetsz életed végéig félelemben. Egy kis kikapcsolódás nem árt neked, úgy látom.
2021. aug. 17. 18:18
3/13 anonim válasza:
Figyelj én 1000 helyre mentem bulizni nincs oltásom, nem kaptam el semmit, nem kell ennyire rettegni. Azt megértem ha valaki elővigyázatos, de attól még élni kéne az életedet. Azt mondod megkaptátok az oltást, hát nem azért osztották, hogy lehessen jönni menni? Ha a kormány azt mondja még lesz 10 hullám akkor 10 évet még otthon ülnél?
2021. aug. 17. 18:31
4/13 anonim válasza:
Félni sok mindentől lehet..Ennek a corona vírusnak a halálozási aránya ~2%. Ennyi esélyed a halálra pedig jóformán akkor is van,ha átmész egy forgalmas helyen lévő zebrán.
2021. aug. 17. 18:35
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. nem politikai síkra akarom terelni, nyilvan mindenkinek saját döntése.
Amiért én ennyire félek, hogy tényleg egészséges embereket vitt el a vírus a környezetemben, volt, aki sportoló volt. Van olyan ismerősöm, aki az apukáját és anyukáját is elvesztette.
Teljesen igazatok van, nem lehetek felelemben. eddig is mentem ide-oda, csak azok tobbnyire nyílt helyek voltak.
2021. aug. 17. 18:36
6/13 anonim válasza:
3-as vagyok. Azért 100% egészséges embereket elég keveset vitt el, de mindig vannak szélsőséges esetek. Azt mondod 26 éves nő vagy, fiatal, egészséges, vésd az agyadba, hogy ez rajtad nem foghat ki! Nézzetek hülyének, de szerintem valahol ez fejben dől el. Én is eldöntöttem, hogy nem kapom el, de amúgy lehet elkaptam, volt 1 nap mikor fájt a torkom, lehet ez az volt, nem tudom, de nem is érdekel. Amúgy nem vagyok se vírustagadó, sem oltás ellenes, de én mindig úgy voltam vele, hogy bátraké a szerencse.
2021. aug. 17. 18:43
7/13 anonim válasza:
Úgy is fel fog szedni valami dögevő kan c szóval attól ugy is elkapsz valamit és eddig feleslegesen hordtad a maszkot.
Le lehet szólni, de ez lesz, mert a bulik ilyenek.
2021. aug. 17. 20:40
8/13 anonim válasza:
Minden erre fogtak, hogy letudják vezényelni a félelem hatására a majdan oltási protokolt. Minden influenzás covidos volt.
2021. aug. 17. 20:42
9/13 anonim válasza:
Ehhez képest én még be sem vagyok oltva egyszer sem. Én is a négyessel értek egyet.Ez a COVID inkább üzleti fogás, valalkik meggazdagodnak-vagyis a gyógyszeripar vagy mondjuk Bill Gates, akinek a laborjában ezt a vírust megteremtették. Persze a legjobb módszer a riadalomkeltés, abból aztán lehet sok pénzt kaszálni. 2 %.ot írtak, én még ezt is lecsökkenteném, mert nem mindenki Covid-ban halt meg, lehetett az influenza vagy tüdőbaj is néhány esetben. Azt tudom tanácsolni nézz utána hol történtek megfertőződések gyakrabban: én öregek otthonára, kórházakra emlékszem. Ezeket ne látogasd. És élj vidáman úgy mint eddig.
2021. aug. 17. 21:24
10/13 anonim válasza:
Jóformán az egész világon komolyan veszik a COVID-ot - na vajon miért?
Oltasd be magad egy nyugati vakcinával és ne félj!
A veszélyeztetett Családtagjaidra is vigyázol ezzel, de te se leszel poszt-COVID-os.
Egészséges ember pedig nincs, csak rosszul diagnosztizált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!