Hogy tud némelyik ember ilyen igénytelenségben élni?
Figyelt kérdés
Házakat újítunk fel. Most egy idősebb néninél újítgattunk. Ami ott van, gyerekek nem sokmindenre vagyok finnyás, de ez már sok volt. Kezdjük ott, hogy a néni nem használja a wc lehúzót, hanem vödrökbe rak vizet és azt önti bele a nagydolog lehúzására is. A szoba, ott a földön talaltunk véres papírzsepit, rothadt almadarabokat. Por mindenhol. Szag gusztustalan.2021. aug. 15. 20:43
11/16 anonim válasza:
Időseknek meg “elnézem” (nem látnak, fáradtak, nem tudnak hajolgatni stb) de hogy en ismerek 20-30-40 éveseket is akik ilyen igénytelenségben élnek..
12/16 anonim válasza:
Hat, nekunk egy szegrol vegrol rokonunk pl telen ki sem mozdult otthonrol. Mikor infarktust kapott, bekerult a korhazba es mi megneztuk a hazat, rajottunk miert. A neni patkanyokkal lakott egyutt. Nem volt vize es evkozben nem furdott. Nyaron a gemeskutbol huzta fel a vizet. Senki nem tudott errol, csak az volt a fura h evkozben nem lehetett elerni, csak nyaron. Es ja ahigy irtam, patkanyokkal, egerekkel volt tele a haz.
14/16 anonim válasza:
Van,hogy én is a kádban hagyom a vizet,és azzal öntöm le a wc-,t.Én a vízzel spórolok,nem a pénzzel.Azonkívűl az öregek már nem tudnak úgy takarítani,mint régen.
15/16 anonim válasza:
14-es! A wc öblítés 2-10 l. Szerinted ezzel mennyit spórolsz? Átlagban 4-5Ft lehúzásonként. Viszont a kádban fürdés zuhanyzás helyett kb 150l-rel több víz, ráadásul melegvíz.
16/16 anonim válasza:
15-ös.Írtam,hogy a vízzel spórolok,nem a pénzzel.Szoktam zuhanyozni is,a kádat sem engedem tele.
Ha megmosok valami gyümölcsöt,annak a vizével meglocsolom a virágot,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!