Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tud némelyik ember ilyen...

Hogy tud némelyik ember ilyen igénytelenségben élni?

Figyelt kérdés
Házakat újítunk fel. Most egy idősebb néninél újítgattunk. Ami ott van, gyerekek nem sokmindenre vagyok finnyás, de ez már sok volt. Kezdjük ott, hogy a néni nem használja a wc lehúzót, hanem vödrökbe rak vizet és azt önti bele a nagydolog lehúzására is. A szoba, ott a földön talaltunk véres papírzsepit, rothadt almadarabokat. Por mindenhol. Szag gusztustalan.
2021. aug. 15. 20:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem mindegy? Törődj inkább a saját dolgoddal. Mindenki úgy él ahogy akar. Én is utálok takarítani, nekem pont jó a por. Minek kell másokat kritizálni? Takaríts helyette, ha annyira zavar téged, MR PERFECT.
2021. aug. 15. 20:46
 2/16 A kérdező kommentje:
:-
2021. aug. 15. 20:49
 3/16 anonim ***** válasza:
60%
Van az a mániákus gyűjtögetős műsor a tv-ben, azokról az emberekről szól, akik semmit nem dobnak ki, mondván jó lesz még. Na ha azt látnád, hogy mik vannak ott, nem csodálkoznál egy kis poron.
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az idősek egy része átmegy ilyenbe, aminek az oka: szellemi-fizikai leépülés, nem bír ténykedni, mivel gyakori a megözvegyülés, ilyenkor már nem feltétlen van motiváló tényező, hogy jobb legyen a lakóhelyi környezete. Esetleg van (mentális) betegség, ami további hátráltató tényező, vagy a szem-szaglás sem a régi.
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én is hasonló dologgal foglalkozom, voltam olyan lakásban, ahol macskák voltak és olyan büdös volt, hogy aznap nem tudtam enni a hányingertől. Meg a kapcsolók körül fekete volt a fal a kosztól.
2021. aug. 15. 20:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Idős néniknél ez nem annyira szokatlan. Nem friss már a memóriájuk, és elfelejtik, hogy mit hová tettek, és képesek butaságokat is csinálni. Persze nem mindegyik idős, de azért vannak jó néhányan.
2021. aug. 15. 20:53
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Biztos van, idősekért alapítvány, akik készséggel segítenek a rászorulóknak.Amúgy, biztos van, fia/ lánya, egy/több, ők foglalkoznak ezzel.
2021. aug. 15. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hiszed vagy sem, de ezzel a vödörrel leöntős dologgal, több helyen is találkoztam. Amikor megkérdeztem mire fel, az volt a válasz hogy spórolás a számlával. Idősek, sok pénz elmegy a gyógyszerekre. A takarítás az egy dolog, kinek-minek, ha egyedül van? Lehet hetente egyszer végez egy alaposabb takarítást azt jóvanazúgy.
2021. aug. 15. 20:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

7#:

"Amúgy, biztos van, fia/ lánya, egy/több, ők foglalkoznak ezzel.":

Elvileg van, de gyakorlatilag nincs sok esetben, mert megromlott az a kapcsolat, vagy a gyerek lecsúszott, vagy alapból nem érdekli, vagy beteg.

A '90-es évek vívmányai xar mintát adott a családi életekhez...

2021. aug. 15. 21:03
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
Múltat hibáztatni a jelenért, nem kifizetődő.
2021. aug. 15. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!