Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon nehezen kommunikálok...

Nagyon nehezen kommunikálok olyanokkal akik nem szimpatikusak?

Figyelt kérdés

Felek, hogy en se vagyok az nekik ezert maskent viszonyulok amirol mar vissza hallottam h arrogansnak, hidegnek talalnak (mikor mar megismerkedtünk elmondtak)

Ezzel szemben aki szimpatikus ugy erzem en is az leszek neki mert ez kolcsonos (tudom h nem kobevesett szabaly) es veluk laza vagyoo meg vicces es kedves

24/L

2021. aug. 15. 00:42
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, mit vársz, hogyha annyira unszimpatikusak neked, hogy még szóba se állsz velük? Aki ennyire utálja őket, ahhoz hogy álljanak?

Veled ezt csinálnák már itt rinyálnál, hogy mit művelnek veled a gonosz extrovertáltak.

2021. aug. 15. 00:55
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

1, mibajod?

ha a kulsejukon kivul mas se szimpatikus bennük, pl ahogy viselkednek, akkor nem feltétlen kell nyalizni nekik. en is ilyen vagyok, minden amit erzek kiul az arcomra. ha vki egy balf&sz a viselkedése miatt, azzal nem leszek kedves sot elkerulom, nincs ezzel baj sztem

2021. aug. 15. 00:58
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Próbálj meg esetleg nyitotabb lenni másokkal, vagy egy ilyen alap bemutakozó köszönést használni, ami viszonylag barátságosabb, attól függetlenül kivel beszélsz.

Feltételezem, szorongsz hogy barátságtalanok lesznek veled mert nem vagy szimpi, ezért inkább te vagy az velük.

De ez csak egy tipp :)

2021. aug. 15. 01:00
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
A másokkal való szóbeli kommunikáció mióta nyalizás?
2021. aug. 15. 01:01
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Annyira utálod őket, hogy még beszélni sem tudsz velük. Munkahelyen akkor hogyan tudnád végezni a munkád. Képtelen lennél beszélni velük vagy megcsinálni, amit mondanak?

Te mit szólnál, ha valaki így állna hozzád?

2021. aug. 15. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Magánéletedben azt csinálsz amit akarsz. Ha a munkahelyedről van szó,akkor komolyodj meg. Nem kell ott szeretni senkit,barátkozni sem kell. Viszont az minimum lenne,hogy mindenkinek normálisan köszönsz, és emberi hangnemben közlöd a mondandód azokkal is,akiket nem kedvelsz. Mint mondtam,nem muszáj szándékosan keresni a társaságuk,de a munka kedvéért ezt a békát muszáj lenyelni.
2021. aug. 15. 08:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Teljesen felreertetek. Nem vagyok bunko, beszelek veluk csak nem vagyok olyan jofej meg szeretheto mint masokkal. Es igen, szorongok. Elso, te o stoba vagy
2021. aug. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!