Szimpatikusak számotokra az érzelmes, művészi férfiak?
Figyelt kérdés
Akik például zenélnek, színészkednek, vagy könyvet írnak, érdekli őket a misztikum, kicsit elvontak, ilyesmik.2021. aug. 12. 12:12
1/13 anonim válasza:
Ha nem tartatja el magát a párjával, nem éli le a környezetét, akkor semmi kifogásom ellene.
5/13 anonim válasza:
Valakinek igen, valakinek nem. Nekem pl szimpatikus abszolút, de ez csak egy kis része a személyiségének.
6/13 anonim válasza:
Ez így hallomás alapján igen, de lehet, (ha konkrét személyről van szó,) hogy élőben egyáltalán nem lenne az. De engem is érdekel a művészet, így ez szimpatikus.
7/13 anonim válasza:
Én például zenészként mindig az ilyen beállítottságú emberek társaságát kerestem. Persze ízlések és pofonok, nem kedvelhet mindenki mindenkit.
9/13 anonim válasza:
Én így távolról elnézegetem őket, és ennyi. Insta alkotásokat imádom
10/13 anonim válasza:
Nekem nagyon. A barátom is ilyen és mindig csak az ilyen férfiak jöttek be. Mivel mindketten ilyenek vagyunk, a barátaink többsége is ilyen típus, ilyen körökbe járunk.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!