Lányok, veletek előfordult már olyan, hogy szórakozóhelyen egy számotokra nem túl szimpatikus nyomulós embert nem tudtok elküldeni és az a végén megragadja a csuklótókat és elkezd szorongatni?
Igen, de egy másik, random srác szerencsére leállította. :)
Szívesen járok bulizni, és óvatosságból 1-2 koktélnál többet nem iszok, de néha még így is betalálnak a hülyék. :(
Nekem egyszer olyan volt hogy nagyon részeg voltam.
Szülői szigor miatt kb semmi sem volt megengedve, ezért, ha nem otthon aludtam vagy a szülő nem aludt otthon, gyakran nem tudtam a bulikon mértéket tartani.
Szóval a diszkóban odajött egy fiú, felkért táncolni. A következő emlékem, hogy csókolózunk.
A két barátnőm azonnal kivittek engem onnan. Akkor nem értettem miért és megállás nélkül azt magyaráztam, hogy szerelmes vagyok abba a srácba. :D
Én elmeséltem neki hogy az egyik osztálytársamat büdi lilinek hívtuk mert bepisilt 8 évesen.
Utána mondott valami kamu kifogást és magamra hagyott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!