Hogyan tudom kompenzálni azt,hogy nem vagyok helyes Így hogyan taljak barátnőt?
Nincs nagy elvárásom csak az alapok+legyen arányosan szép testalkata,az arc anyira nem számít csak ne sugalljon rosszindulatot,igénytelenségét
Ha úgy veszük én is ügyan ezt tudom nyújtani a másik félnek de sajnos a legtöbb lánynak ennyi nem elég..
Nem vagyok ronda de olyan visszafogót arcom van,semmi különleges nincsen benne.
Próbálok mindig stílusosan és alkalomhoz illően öltözni,kerülöm az aktuális trendet de egy jó szettel meg egy vagány hajal stílussal nem hiszem
,hogy tudnám kompenzálni.
Elkezdtem sportolni és észre vettem nemi változást,de ez semmi..
Lányok nem az ilyen fiúkra buknak mint én,lehet rossz kórba születem mert a kulsom nem éppen a mai divatnak fellel meg..ezt máshogy nem tudom elmagyarázni 😅
Szóval ha módjuk pár év alatt kifejlesztenék egy sportos testalkatot lenne esélyem a?
10# az átlaghoz képest jól élünk de a szüleimnek van pénze nem nekem..
De ez sugárzik valakiből,hogy jól sexel?
9# sokkak szerint jó humorom van..de nem mondanám magamat határoznak..de -ezzen lehet változtatni inkább ez mint,hogy ne legyen jó humor érzékem mert a határozottságot meg lehet jatszani,de akinek de humor érzékel születni kell.
8# falun élek szóval itt
Túrázgatunk,focizzunk,a parkba
lógunk.
Nem várom el,hogy egy lány szólítson le az én dolgom lenne de azt se tudom,hogy aljak neki..
6# értem miere gondolsz a lányokal akiket ismerek mindig jól el vagyok de ők csak barátok soha nem próbálkoztam be náluk.
Köszönöm a válaszokat!
#12: Az számít te hogyan élsz, nem a szüleid. Az nem imponáló, ha apu fizeti a golddiggert.
A jó szex meg nyilván két módon kerülhet elő. A másik kettővel megfogod a nőt, majd amikor eljön a szex ideje, akkor bizonyítasz, vagy eleve olyan platformon keresel, ahol előtérbe kerül a szex már az ismerkedés legelején.
Ha vidékiesen beszélsz, az is hátrány lehet. Ilyeneket írsz visszafogót, kórba születem, fellel meg.
Mert ha így is ejted ki a szavakat, háát, akkor sok szerencsét a lányoknál... Az ízes beszéd maximum az időseknek áll jól, a fiataloknál ez nem nyerő. Kivéve, ha a kiszemelt lány is így beszél. De ha nem, akkor nem csodálom, hogy csak barátnak kellesz.
Csak a helyesírási hibáidra célzott, ha így beszélsz, ejted szavakat, mint ahogy írod, akkor lehet rámondani hogy vidékies vagy. Nehogy lepontozol, én csak szóltam ,mire gondolhatott a válaszoló :D
És amíg nem beszélsz egy lánnyal sem, addig felesleges írnod bármit is. Tedd meg ma, és mondd el mi volt!
16# jaaa velük nem sok éve barátok vagyunk és lehet ezzel el rontanám
Amúgy annyian írtatok,hogy annyira nem fontos a külső ennek hatására rá írtam egy lányra a suliból és -tök jót -beszélgetünk szóval ki tudja lehet még a nyár végén be csajozok 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!