Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyszerűen nem vagyok nőies....

Egyszerűen nem vagyok nőies. Tudok ezen változtatni vagy fogadjam el hogy én ilyen vagyok és kész?

Figyelt kérdés

Csak pár példa.. egyáltalán nem akarok gyereket, soha nem volt bennem gyengéd érzelem ha kisgyerekekről van szó, és ez a jövőben sem fog megváltozni. Nem tudok velük mit kezdeni. Imádom az autókat, a sebességet, a bmwket de egyébként mindegyik típust szeretem :D Szeretem az alkohol hatását ahogy megnyugtat. Sajnos alkalmanként élvezem is. Nem szeretek és nem is tudok főzni de enni azt igen. Most már senkinek nem hagyom hogy bántson vagy lealázzon (régen gyakran megtörtént) ha kell akkor kiállok magamért és sokszor sajnos igen lobbanékony vagyok. Vállig érő hajam van és nem igazán nő meg, megmondom őszintén nem is szeretnék hű de hosszú hajat. Nem tudok járni a magassarkúba, ezért nem viselem. Hónapok óta egy koszos nike edzőcipőben mászkálok. Rövidnadrágot is csak azért hordok mert melegem lenne a hosszúban, hisz 40 fok van. Ápoltságra viszont mindig odafigyelek, az számomra kb a legfontosabb :D

Szeretem magamnak előteremteni az anyagi javakat amit élvezek, kb mindent meg teremtek magamnak és nagyon jó ez így nekem. Szeretem a pénzt, az anyagi biztonságot. Később szeretnék nagyon gazdag ember lenni (vagy összejön vagy nem). Nem vagyok egy röhögcsélős, csapongós kis csaj, inkább csendesebb vagyok és nem vagyok kisugárzásra egy hú de vidám ember.

Nagyon sokan említették már hogy belsőm alapjan nem vagyok nőies. Engem zavar ugyanakkor ez vagyok én.

Férfiakat szeretem egyébként, párom is van.

Fogadjam el vagy változtassak rajta? Ha igen akkor hogyan?

25/n

2021. aug. 14. 11:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

4

teamsali, te vagy az legenda ?!

2021. aug. 14. 17:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Kb ugynez vagyok. Hetero nő vagyok.

Férfi szakmàim vannak(informatikus, vagyonőr, burkoló), most jelentkeztem még egy szakmára (gépjármű mechatronikai technikus), egész életemben fiú osztályban voltam, kivéve általánosban, ott szinte csak lányok voltak, és utáltam. Thai boxolok, ott is csak ketten vagyunk lányok. Utálok nőkkel dolgozni, most is csak férfiakkal dolgozom, még női öltöző sincs, de nagyon szeretem. Doglzotam csak nőkkel, és szörnyű volt. Érdekel természetesen az autók és az építőipar világa, épp ezért is tanultam/fogom tanulni ezeket. Dolgozom is két szakmàmban, és imádom.

Egyetemre is olyan helyre megyek, ahol leginkább férfiak lesznek, nem zavar a tudat.

Hosszú hajam van, de mondjuk azt imádom.

Magassarkúban nem tudok közlekedni. Enni imádom, főzni nem szeretek, de tudok, és muszáj, mert egyedül élek. Nem vonz a műköröm, fodrászat, stb. Gyerekként is inkább kisautókkal játszottam. Jelenleg inkább az autómmal szórakozom, mint a làbköröm festéssel.

Jól érzem magam, ha férfiak/fiúk vesznek körbe, és nem igazán jövök ki a lányokkal/nőkkel. Szeretek bulizni, szeretem a sört, és a bort, töményet nem igazán iszok, de egy hideg sört meg szoktam inni néha egy-egy este.

A hobbim nem a műkörmözés, hanem régiségvàsàrokra járás, írás, és most akarom majd elkezdeni a makettezést is. Imádom a kütyüket, például az elektromos cigarettàkat, okosóràkat, stb. Valamit szét is szedek, és megpróbálom megjavítani, van amikor sikerrel is járok.

Imádok vezetni. Nem érdekel, ha a pasinak nincs autója például, nekem úgyis van.

Igényes vagyok, bár sokat van rajtam fugaanyagtól, ragasztótól, habarcstól koszos cipő, mikor megyek haza munkából, vagy esetleg szolgálati formaruha, mikor 24 órás szolgálat után ballagok haza.

A legtöbb ember azt mondja nem vagyok nőies, nem érdekel. Te is ilyen vagy, ne érdekeljen, akinek ez nem tetszik az lépjen ki az életemből.

2021. aug. 14. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!