Mi az oka annak hogy egy 17 éves csaj felfogása, jelleme olyan mint egy 25-30 évesé?
Én 29 éves vagyok, a nővérét ismerem barátok vagyunk, és így látott rólam pár képet a húga, ismerősök lettünk facen, beszélgettünk is, már amennyire tudok egy ilyen idős tinivel, teljesen belém van bolondulva mondhatni, szeretne megismerni, a nővérét annyiból nem zavarja a dolog hogy ismer engem, és inkább én mint egy fiatal kölyök aki lehet párszor rámászik aztán megunja, ne adj isten besikerül valakitől egy gyerek, ahogy másoknál már 19-21 évesen, megtörténtek ezek.
Próbáltam lerázni, de tartja magát ahhoz hogy beszélgessünk, és lógjunk együtt aztán majd elválik, ne gondoljam ennyire túl, mondtam mindkettőjüknek hogy anyádék kinyírnak bennünket, én meg leégetem magam ekkora korkülönbséggel.
1. Kép alapján beléd habarodott.
2. A nővérének rinyál, hogy játsszon kerítőnőt.
3. Nemet mondtál neki, erre könyörög és erőszakoskodik, hogy csakazértis.
Ha szerinted tényleg így viselkedik egy érett felnőtt nő, akkor ott nagy bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!