17 éves Fiú vagyok nőhetek még pár cm-t?
175 cm vagyok most ez a szám nőhet még? elég lenne ha hogyha elérném a 178-at genetikától függetlenül van esetleg valami általános adat erről hogy mennyit nőhet még az ember?
tudom hogy rengeteg ilyen kérdés van és sokan unják tőlük elnézést kérek
Nőhetsz még. Nem 100%-ban genetika határozza meg. Fontos, hogy gyermekkorban megfelelően táplálkozzon, eleget pihenjen és sportoljon az egyén. A sport egyébként is sokat javíthat a tartásodon, amitől magasabbnak tűnhetsz. Amúgy nagyjából 21 éves korodig nőhetsz még pár centit. Viszont 2 méter valószínűleg nem leszel, inkább olyan 180cm max a reális.
Van amúgy képlet erre (orvosin tanultuk), de sok esetben pontatlan, nem lehet tippelni, mert túl sok dolog befolyásolja a magasságot.
7# faterod 190+
muterod meg 170+
ugye?:D
Ja azt ki is felejtettem, hogy nem egyszer reggelig játszottam, szóval a pihenés sem kulcsfontosságú.
8# Nem talált. Mindketten jóval alacsonyabbak nálam 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!